Q-Base 2005 vindt overdag en ’s nachts plaats

Door Marz667 op 13 mei 2005 - 12:26 In september 2004 organiseerde Q-dance voor het eerst een groot evenement in het buitenland. Net over de grens bij Nijmegen, werd op een oude legerbasis van de Engelse Royal Airforce in Duitsland het festival Q-BASE georganiseerd. 20.000 Nederlanders en meer dan 5.000 Duitsers, Belgen en Zwitsers maakten de primeur mee van ‘The International Dance Festival’. Meer dan 500 mensen kwamen met het vliegtuig en landden direct naast de ingang van het festival terrein. 60 DJ’s uit 6 verschillende Europese ‘dancelanden’ vertegenwoordigden in aparte bunkers de sound die in hun land het populairst was.

Op 10 september 2005 van 12.00 uur ’s middags tot 02.00 uur ’s nachts vind de tweede editie van Q-BASE plaats. Naar aanleiding van de ervaringen in 2004 is het één en ander in een nieuwe vorm gegoten. Zo vind dit jaar het festival én overdag én ’s nachts plaats. Uit vorig jaar blijkt toch dat de uitstraling van het terrein beter tot zijn recht komt als je het ook met daglicht kan zien. Voor de nachtsfeer zijn er de uren van 20.30 uur tot 02.00 uur. Logistiek gezien is het bovendien veel beter te reguleren als de bezoekers gespreid binnen komen en vertrekken in plaats van 2 keer allemaal tegelijk. Daarnaast zijn er voor Q-BASE 2005 drie verschillende aanrijroutes en twee grote parkeerterreinen direct naast de festival ingang vrijgemaakt waardoor de pendelbussendienst niet meer nodig is.

Klik hier voor meer informatie over Q-base 2005

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefNjoy 2005

PRIJSVRAAG: 4 X NJOY WEEKENDKAART TE WINNEN!==== Deze Prijsvraag komt helaas te vervallen door het niet door gaan van het...

pinkpop2005_goed

WINNAARS PINKPOP WEDSTRIJD BEKEND! Afgelopen week heeft Festivalinfo in samenwerking met Pinkpop een prijsvraag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.