Zesduizend bezoekers voor festival Le Guess Who?

Door JT1990 op 28 november 2011 - 11:20 1 Afgelopen weekend werd het Le Guess Who? festival weer in Utrecht gehouden. Op de vijfde editie het festival werden meer dan tachtig optredens gegeven. Deze optredens waren verdeeld over acht muziekpodia in de Utrechtse binnenstad. De meeste artiesten hadden het goed gepland qua tourschema, zodat ze naast hun optreden ook even een kijkje konden nemen bij andere artiesten.

Er kwamen net iets minder bezoekers dan het jaar ervoor, maar qua combitickets is het wel vooruit gegaan. Ook waren er meer buitenlandse bezoekers dan het jaar ervoor. Een reden hiervoor is het couchsurfingproject dat het festival had opgezet. Hierbij konden Utrechters een slaapplek aanbieden aan mensen buiten de stad. Aangezien het festival nogal uniek is, kreeg het dit jaar erg veel media aandacht van het buitenland. De organisatie kijkt dan ook weer terug op een geslaagde editie.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



hurricane8

JUSTICE EN MEER VOOR HURRICANE 2012De organisatie van Hurricane / Southside tipte gisteren al op Twitter dat er...

wacken2012nieuws

TWEE NAMEN WACKEN, LAATSTE 5000 KAARTEN IN VOORVERKOOP De enige festivalshow in Duitsland die In Flames zal geven zal Wacken 2012...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.