Matrixx maakt festivaldata 2012 bekend

Door LisettevM op 01 december 2011 - 12:21 1 Afgelopen maand vierde club Matrixx haar tienjarig bestaan met vijf avonden waarvan er drie uitverkocht waren. Net als voor de clubavonden was ook voor de festivals van deze zomer geen kaartje meer te krijgen. Zet de volgende data dus maar vast in je agenda.

Emporium 26/05/2012
Emporium is van 4 podia en een leuk decor uitgegroeid tot een van de toonaangevende kwaliteitsfestivals met maar liefst 8 stages. Emporium is er voor de achtste editie op tijd bij met de kaartverkoop met, zoals eerder vermeld, een speciale actieweek op Radio 538. Tot en met 5 december middernacht zijn de kaarten met tien euro korting voor € 43,- (ex fee) verkrijgbaar. Daarna zijn vanaf dinsdag 6 december de kaarten online en bij de winkels van Primera te koop voor € 53,-

Dreamfields Festival 07/07/2012
Het dancefestival dat in Rhederlaag plaatsvindt, bezit vier podia, waarvan twee overdekt. Twee van de podia zullen evenwijdig aan het strand lopen. De intieme setting van het Dreamfields Festival zal worden behouden in 2012 en volgens organisator Matrixx zal komend jaar een nog dikkere editie worden.

Matrixx at the Park 14/07 t/m 20/07 2012
Tijdens het grootste wandelevenement van de wereld, De Nijmeegse 4Daagse zal Matrixx weer gastheer zijn van een van het grootste dance-events van Nederland: Matrixx at the Park. Zeven dagen lang van 16 tot en met 22 juli, meer dan 100 dj's en artiesten, 2 stages, overweldigende licht-, laser- en LEDshows, admenbenemend entertainment en meer dan 10.000 bezoekers per dag. Matrixx at the Park is zonder twijfel 'the place to be' tijden de Zomerfeesten in Nijmegen. En het mooiste is, het is allemaal gratis.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pedro Pico Pop 2012

PEDRO PICO POP NU TWEEDAAGS FESTIVALHet eensdagfestival Pedro Pico Pop dat jaarlijks in Raalte wordt gehouden,...

ratsonraftsnieuws4

RATS ON RAFTS NAAR BEECKESTIJN POP EN MEER De Rotterdamse postpunkband Rats On Rafts komt naar Beeckestijn Pop. De 34e...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.