Winnen: 2x2 kaarten voor programmaonderdeel naar keuze State X New Forms

Door JT1990 op 02 december 2011 - 13:04 1 State-X New Forms ontstond in 2004 toen de twee Haagse festivals State-X (HPC) en New Forms (Paard van Troje) de handen ineen sloegen: voilà State-X New Forms! Inmiddels is het samengevoegde festival alweer toe aan zijn zevende editie en doet dit met o.a. Jamie Woon, Dustin O'Halloran, Tenzij de Horde, Slugabed, The Black Lips en Das Racist.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor een programmaonderdeel naar keuze voor State X New Forms dat begint op vrijdag 9 december! Helaas kunnen we geen kaarten weggeven voor de onderdelen van Jamie Woon en Dustin O'Halloran omdat deze zijn uitverkocht.

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je State X New Forms niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'State X New Forms'. Geef in je mail wel aan op welke onderdelen je kans wil maken.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m vrijdag 9 december.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



paaspop2010news.jpg14

GUUS MEEUWIS EN MEER VOOR PAASPOPDe organisatie van Paaspop voegt vandaag weer negen nieuwe namen aan de...

Isle Of Wight4

NOEL GALLAGHER EN MEER VOOR ISLE OF WIGHT Een week voor Rock Werchter, vindt aan de andere kant van de Noordzee Isle Of...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.