Ook The Kooks, Wolfmother, Beardyman e.a. naar Hurricane

Door Marz667 op 15 december 2011 - 13:11 1 The Kooks, Wolfmother, Beardyman, Bonaparte, Royal Republic, Kraftklub en Zebrahead zijn vandaag bevestigd voor Hurricane. Ook de komst van Rise Against, The Stone Roses en K.I.Z. wordt officieel bevestigd door het muziekfestival.

Het festival wordt sinds 1997 georganiseerd op de motorracebaan van Scheeßel in Duitsland, in de buurt van Bremen. Het festival trekt meer dan 70.000 bezoekers en is een van de grootste muziekfestivals in Duitsland.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rhythmbluesnightnieuws

RHYTHM & BLUES NIGHT KRIJGT O.A. CHARLES BRADLEYDe Oosterpoort staat op zaterdag 28 april weer geheel in het teken van blues...

LangeFransnieuws

LANGE FRANS E.A. OP AMSTERDAMSE NACHT Vrijdag 30 december wordt Panama voor een nacht Amsterdams grootste kroeg....

REACTIES

Avatar Megalomaniac
do 15 dec 2011 15:35

Megalomaniac Begint nu al alweer ergens op te lijken daar in Scheeßel. Rise Against, The Kooks, Wolfmother, Zebrahead. Nice hoor

 0
Avatar Guidovm
vr 16 dec 2011 01:42

Guidovm Aardige line up! Maar ruim 125 euro waard? Bonaparte kan ik zien voor 10 euro Beardyman ook! Wolfmother wel dik!!!
Ach dit zal nog wel worden aangevuld met 3 headliners!

 -2
Avatar Takethistoheart
vr 16 dec 2011 12:25

Takethistohe.. Daarvan zijn er al 2 bekend hoor, Blink 182 en Die Artze.. daarbij zijn dit ook nog mooie namen, dus zal het weer eens overwegen.

 0
Avatar jeroensiep
vr 16 dec 2011 14:26

jeroensiep Bonaparte is geniaal, jammer dat de sfeer zo belachelijk slecht is op Hurricane. Hopelijk komt Bonaparte ook gewoon op Dour, Pukkelpop of Les Ardentes of iets dergelijks.

 0
geen avatar
vr 16 dec 2011 18:32

kruder Al een paar keer op Hurricane geweest en inderdaad voor de supersfeer hoef je niet te gaan.
Absoluut niet te vergelijken met Roskilde/lowlands/pukkelpop.
Het probleem is echter wel dat ze het elk jaar weer flikken om een superprogramma neer te zetten.En ook nu gaat het weer de goede kant op, nog een paar namen van primaverasound erbij ( death cab, franz, afghan) en we moeten toch weer gaan overwegen om te gaan.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.