Hoopjes maïs op Fields Of Rock en Lowlands

Door op 1 Het Arrow Rock Festival heeft dit weekend geexperimenteerd met maïsbekertjes i.p.v. de glas, flexibel en plastic bekers die we eerder altijd op festivals konden aantreffen. Fields Of Rock en Lowlands hebben ook laten weten deze maïsbekers dit jaar te gebruiken.

What the **** Maïsbekers? Ja. Het ziet er uit als een normale plastic beker maar wanneer je deze weg gooit vergaat de beker na enige tijd en wordt het een klein hoopje humus.

Volgens Joost Carlier van evenementenbureau LOC7000 wordt het dé nieuwe norm voor festivals. "Het product komt uit de VS en is nog in ontwikkeling. Maar je kunt er vanuit gaan dat cd-hoesjes binnenkort ook op deze manier gemaakt worden, dat spul is helderder dan glas" legt hij uit. "We denken aan de toekomst," verklaart Carlier het gebruik van het product, "we kunnen niet altijd en eeuwig maar afval produceren."

Mr. Pinkpop Jan Smeets heeft zijn vraagtekens bij deze methoden en laat weten dat hij het liever houdt bij zijn eigen bekers.Parkpop 2004 Logo

PARKPOP: DE WINNAARS LOCALS ONLY STAGE ZIJN...De beslissing is gevallen! De laatste namen, die zondag 26 juni mogen spelen...

vankatoen_news

GEZAKT? JUIST REDEN VOOR EEN FEEST Mocht je vrijdag gebeld worden dat je je examens niet hebt gehaald. Treur dan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.