Divers nieuws: Two 7's Splash, Waterpop, Booch, Lowlands, Het Festival

Door Yeahroen op 01 juli 2005 - 15:52 Sizzla heeft zijn gehele Europese tour afgezegd en komt dus ook niet op Reggaefeestje Two 7's Splash volgende week. Vervanger is Chuck Fender.

Op het Rossumse RosRock komt het Australische Dungeon zaterdag het gecancelde Alley Crumb vervangen.

Aan de line-up van het gratis toegankelijke Waterpop zijn de Nederlandse bands Spider Rico en LPG en het Vlaamse Internationals toegevoegd.

Het Booch? Festival heeft de programmering rond. Er is van alles te zien half augustus in Heerlen; o.a. Krezip, Epica, The Sheer, Voicst, Racoon, D.A.A.U., Jaya The Cat, karbo, Superhero en Brace

Aan de immer groeiende Lowlands line-up zijn recentelijk o.a. MXPX, T. Raumschmiere en Mark Foggo toegevoegd en blijken de films Eternals Sunshine of The Spotless Mind, Saw, The Motorcycle Diaries, The Grudge en Bin-Ji er te zien te zijn.

Het festival genaamd 'Het Festival' heeft flink wat bekende namen weten te contracteren, de line-up voor dit festival, dat in oktober in Maarheeze gehouden wordt, is inmiddels rond. Onder andere George Baker, de Band Zonder Banaan, Beef, Bertus Staigerpaip, Boney M, De Dijk, London Beat en nog veel meer feestbands, maar ook top dj's als Marco V. en Johan Gielen zijn hier te zien.Meer info over : Het Festival.


appelpop

APPELPOP BARST UIT ZIJN SCHIL!Hoewel Appelpop al bestond uit geweldige namen als Ilse de Lange, Guus...

rockwerchter2005

VERVANGERS WERCHTER BEKEND De vervangers van Mars Volta en Ryan Adams zijn bekend. Rock Werchter heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.