Gorillaz, James Murphy en André 3000 plaatsen Converse-samenwerking on-line

Door Marz667 op 24 februari 2012 - 13:05 1 Eerder werd bekend dat het Britse virtuele-project Gorillaz een samenwerking is aangegaan met de schoenenfabrikant Converse, maar ondertussen is ook het nummer on-line verschenen. De samenwerking met het multimedia-project heeft gezorgd voor een 'Three Artists. One Song'-project.

Samen met James Murphy (LCD Soundsystem) en Outkast-rapper André 3000 is het nummer 'Do Ya Thing' ontstaan. De unieke samenwerking is gratis in een beperkt aantal te downloaden op de Converse-website: Klik hier om naar de website te gaan.

De samenwerking heeft ook gezorgd voor een Converse & Gorillaz Collection. De Gorillaz-collectie bestaat uit vier verschillende modellen die zijn geïnspireerd op het 10-jarige bestaan van de band. Bekijk de Converse Facebook-pagina voor het laatste nieuws rond de samenwerking.



Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ed Sheeran3

ED SHEERAN BEVESTIGT ZICHZELF VOOR ROCK WERCHTERDe Britse singer-songwriter Ed Sheeran gaat vanavond optreden bij de Voice...

Paaspop3

MEER NIEUWE NAMEN VOOR PAASPOP 2012 BZB Into Folkrock, Rina Mushonga, Trollfest, De Kraaien, FeestDJRuud, 90's...

REACTIES

Avatar jeroensiep
vr 24 feb 2012 16:22

jeroensiep Het is inderdaad wel van drie artiesten gejat, wat een slecht nummer van 3 artiesten die ik apart wel kan waarderen.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.