Win: Hart Tegen Hart: Rock & Roll ontmoetingen

Door Yeahroen op 27 juli 2005 - 13:50 Op het strand of in de festivaltent, op je salontafel of op de bar... een boek met zoveel street-credibility als Hart Tegen Hart : Rock 'n Roll ontmoetingen daar doe je geen verhullend kaftpapier omheen.

Leon Verdonschot, journalist en recensent van Nieuwe Revu schrijft in zijn boek over ontmoetingen met artiesten van zeer divers pluimage. Van Jacques Herb tot Peter Pan Speedrock, maar ook van ontmoetingen met Gordon, DJ Jean, The Spades, Frans Bauer en Ali B wordt op een vermakelijke manier verslag gedaan.
Meer over het boek:
Lees hier de Festivalinfo Recensie van Hart Tegen Hart

5 x Hart Tegen Hart te Winnen
Wil je dit door Festivalinfo recensent Jasper zeer lovend besproken boek, dat wellicht net zo goed in je platenkast als op de boekenplank tot z'n recht komt winnen?

Stuur dan voor 10 augustus een mailtje naar
acties@festivalinfo.nl met als subject 'Hart Tegen Hart' met in het mailtje je naam en adresgegevens. Vijf inzenders zullen het boek, gesigneerd en voorzien van een persoonlijke boodschap van Leon Verdonschot himself, thuis ontvangen!!!!

LOWLANDS: !!! VERVANGEN DOOR DE BAND ARSENALHelaas heeft de band !!! Lowlands moeten afzeggen wegens een blessure. Het...

Turbulent Festival

TURBULENT: DE EERSTE NAMEN! Op donderdag 20 oktober 2005 vindt het festival TurbulenT plaats in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.