Isle of Wight in problemen door regenval

Door SaskiaL op 22 juni 2012 - 14:36 1 Vanaf vandaag tot en met aankomende zondag vindt Isle of Wight plaats. Waar men over al last heeft (gehad) van het noodweer is dat in Engeland niet anders.

Gisteren trokken velen al naar het festivalterrein toe, maar op Twitter zijn al meerdere reacties te vinden waaruit blijkt dat sommigen weer net zo hard huiswaarts keerden.

Elke de Pourcq van Het Laatste Nieuws was zelf aanwezig bij de tocht naar het festival. De Pourcq zat vier uur lang op een ferry, in een zogeheten 'ferryfile' en wist te vertellen dat honderen Britten uit voorzorg in hun auto overnachtten.

Ook dagblad The Guardian bericht over de chaos die de regenval veroorzaakte. Dit doet de Engelse krant met de bijbehorende foto's die de schade duidelijk maken.

Voor komende zondag is er opnieuw veel neerslag voorspeld, vandaag en morgen blijft het droog. Onder meer Miles Kane, Noel Gallagher's High Flyin' Birds en Caro Emerald treden op. Kijk hier voor al het nieuws rondom Isle of Wight 2012!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sivo

SIVO EN FULLCOLOUR FESTIVAL WERKEN SAMENHet FullColour festival uit Emmen (FCF) en het Odoornse SIVO-Festival werken...

incubate2012

TIPPA IRIE, LIGHT ASYLUM EN MEER VOOR INCUBATE Het blijft elke week regenen met namen voor Incubate. Deze week worden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.