Crossing Border maakt eerste acts bekend

Door op 1Eerder lekte al het een en ander uit omtrent de nieuwe editie van Crossing Border, maar vandaag bevestigt de organisatie officieel de eerste namen. The Civil Wars, Brandt Brauer Frick Ensemble, Mark Lanegan Band, The Rumour Said Fire, Lydia Davis, Ben Lerner, Arjan Visser, Christophe Gerrewey, Andrew Bird, Spiritualized, First Aid Kit, Punch Brothers, Maggie Björklund, Michael Chabon, Peter Buwalda, David Vann, Fabio Genovesi, Juan Gabriel Vásquez en Jens Christian Grondahl zijn van de partij dit jaar.

Het festival vindt plaats van 14 tot en met 17 november. Dagkaarten voor vrijdag 16 of zaterdag 17 november zijn verkrijgbaar voor 40 euro. Passepartouts voor beide dagen zijn te koop voor 70 euro.

Bovengenoemde acts verschijnen op beide edities van Crossing Border in Nederland. Het festival vindt dit jaar voor het eerst ook plaats in Enschede naast Den Haag.cactus

THE TING TINGS OP CACTUS 2012De organisatie van het Belgische Cactus Festival maakt vandaag bekend dat...

lowlandsicoonnews5

MEER STRAATTHEATER VOOR LOWLANDS BEKEND Het tweede deel van het straattheaterprogramma op Lowlands 2012 is bekend....

REACTIES

Avatar EdwardK123
ma 25 jun 2012 11:46

EdwardK123 Mark Lanegan! Vet, al betwijfel ik of ik voor 40 euro hier naar toe gaan. Rest van de namen ken ik niet zo maar schijnt toch altijd wel een heel tof feestje te zijn?

 0
Avatar marcelb7
ma 25 jun 2012 13:15

marcelb7 Civil Wars, Punch Brothers, Maggie Bjorklund: Gaan we opeens country omarmen?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.