Prijzen Glastonbury 2013 bekend

Door HarmG op 05 september 2012 - 11:36 1 De organisatie van Glastonbury heeft vandaag bekendgemaakt hoeveel een kaartje voor de komende editie gaat kosten. Voor een ticket ben je dit jaar 205 pond kwijt. Inclusief alle toeslagen komt het bedrag neer op zo'n 270 euro. Kinderen onder de twaalf jaar mogen gratis naar binnen.

De voorverkoop voor de komende editie start op 7 oktober om 10 uur 's ochtends. Degenen die een kaartje willen kopen, dienen zich wel te registreren. Het festival vindt volgend jaar plaats van 26 tot en met 30 juni.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Job Rock

AFFICHE JOB*ROCK VOLLEDIG RONDHet affiche van Job*Rock 2012 is volledig rond. Voor het eerst is het...

jamdelacreme

DIT NAJAAR NIEUWE JAM DE LA CRÈME SESSIES Het Jam de la Crème collectief zal ook in het najaar een aantal edities...

REACTIES

Avatar metalupyourass
wo 05 sep 2012 18:53

metalupyourass ja wadde datte, is natuurlijk qua programmatie dicht tegen het beste wat je kan hebben.

 -1
Avatar metalupyourass
wo 05 sep 2012 18:54

metalupyourass Qua topnamen op 1 affiche natuurlijk, persoonlijk zijn er betere festivals.

 -1
Avatar Delta
do 06 sep 2012 00:05

Delta Vorig jaar geweest, de line-up was erg goed. Voordeel daar is dat je alles van eten en drinken mee mag nemen het terrein op. En met de huidige prijzen op de festivals maakt dat het weer een stuk goedkoper. Reken maar uit wat je uitspaart als je 3 tot 4 dagen geen drinken hoeft te kopen tegen 2,50 per consumptie.
Het is zeer zeker de moeite waard. Voor die paar tientjes dat het kaartje duurder is dan een Werchter of een Stinkpop krijg je een beestachtig goede line-up (ipv Krezip en de Janse Baggerband) en je bent niet verplicht om een alcohol-loos biertje te kopen tegen zwaar overdreven prijzen.

 0
Avatar jeroensiep
do 06 sep 2012 14:41

jeroensiep En de reis naar Engeland krijg je er gratis bij? En als je ponden uit de geldautomaat trekt dan kost dat ook helemaal niets extra's zeker...Ik denk dat ik bij 4 dagen Werchter minder kwijt ben dan bij Glastonbury, ook al neem ik al mijn drinken mee. Desalniettemin zou ik er graag een keer naar toe willen, maar ik kan me niet voorstellen dat het goedkoper gaat worden dan een festival dat om de hoek is. En Werchter heeft naar mijn mening vrijwel altijd een goede line-up en ik vind het vrij triest dat er bij Pinkpop altijd op de slechte namen word gelet in plaats van de goede. Maar hoeveel was je kwijt voor Glastonbury in totaal als ik dat mag vragen, want ik vond Reading namelijk schrikbarend duur toen ik er op terugkeek.

 -1
Avatar metalupyourass
do 06 sep 2012 14:55

metalupyourass Als ik naar een festival ga neem ik heus geen eten en drinken mee voor 4-5 dagen hoor, trouwens kan je in werchter ook wel eten aan schappelijke prijzen net buiten het festivalterrein.
Bovendien is de reis naar Glastonbury niet gratis denk ik.
Ik zou er wel 270 euro aan geven maar ik betwijfel het of ik minder kwijt ga zijn dan bij Werchter.

 -1
Avatar Delta
vr 07 sep 2012 01:42

Delta jeroensiep schreef:
Maar hoeveel was je kwijt voor Glastonbury in totaal als ik dat mag vragen, want ik vond Reading namelijk schrikbarend duur toen ik er op terugkeek.


Als je denkt dat ik dat nog weet heb je het mis. En de reis... Tja, een overtochtje hoeft helemaal niet duur te zijn en qua afstand ben ik Sziget gewend dus de kilometers was het probleem ook niet. Maar goed, ieder zijn ding natuurlijk.
De flappentap kost overal geld, ook als ie in euro's doet.

P.s. Ik heb bij pinkpop wel degelijk op de goede namen gelet, ik was er alleen zeer snel mee klaar.

 -1
Avatar Rock_Roll_All_Night
vr 07 sep 2012 23:43

Rock&Rol.. Inderdaad een duur grapje hoor, voor minder dan 500/600 euro is het niet te doen.

Vorig jaar ook geweest en toen hebben we het wat royaler aangepakt (hotelovernachting ervoor en erna, coach naar het festival vanuit Bristol) en tuurlijk, je neemt wel wat eten mee, maar je sleept naast je tent en je kleding niet ook nog eens voor 5 dagen aan voedsel en drank mee. Neem nog wat festivalshirts mee, koop een programmaboekje (nou ja, boek) en de Q met alle recensies achteraf en je zit zo over de nadert zo de 900 euro...

Maar het mooie is, het is het nog dubbel en dwars waard ook! Dagelijks van 10 uur 's ochtends tot 5 uur 's nachts in de weer geweest en me geen moment verveelt! Qua line-up, onvoorstelbaar veel clashes (U2 tegenover DJ Shadow, Carl Cox + Fatboy Slim en Primal Scream, om maar iets te noemen). Maar hoeveel mensen kunnen nou zeggen dat ze U2, Radiohead, Coldplay, Queens of the Stone Age, Paul Simon, Beyoncé en BB King op een festival hebben gezien! :)

 -1
Avatar Exar
di 11 sep 2012 08:58

Exar Zelf drinken meenemen? En dan na een paar uur alleen nog maar lauwe but drinken zeker.

 -1
geen avatar
do 13 sep 2012 17:32

vidaloca jeroensiep schreef:
En de reis naar Engeland krijg je er gratis bij? En als je ponden uit de geldautomaat trekt dan kost dat ook helemaal niets extra's zeker...Ik denk dat ik bij 4 dagen Werchter minder kwijt ben dan bij Glastonbury, ook al neem ik al mijn drinken mee. Desalniettemin zou ik er graag een keer naar toe willen, maar ik kan me niet voorstellen dat het goedkoper gaat worden dan een festival dat om de hoek is. En Werchter heeft naar mijn mening vrijwel altijd een goede line-up en ik vind het vrij triest dat er bij Pinkpop altijd op de slechte namen word gelet in plaats van de goede. Maar hoeveel was je kwijt voor Glastonbury in totaal als ik dat mag vragen, want ik vond Reading namelijk schrikbarend duur toen ik er op terugkeek.


Doe nou niet net of de reis naar the UK zo duur is!
Ben er net van terug mister betweter!
Jij kan beter alleen uit blijven gaan in je provincie en Vlaanderen!

Bij Werchter had je tot voorkort geen andere opties als er weer eens z'n commerciele $%@%@ groep als The black eyed peace stonden te brallen!

Glastonbury zijn meer stages dan dat jij uitgaat per jaar!!!

 0
geen avatar
do 13 sep 2012 21:21

vidaloca Exar schreef:
Zelf drinken meenemen? En dan na een paar uur alleen nog maar lauwe but drinken zeker.

Zo heet word het er nooit! Ze noemen t mudbury!
Afgelopen Bestival was me drank gewoon koud ook met 23+ graden en volle sterke zon!!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.