Festivalinfo met app op Popronde, Appelpop, ITGWO en Incubate

Door HarmG op 06 september 2012 - 15:06 1 Festivalinfo ondersteunt komende week de festivals Into The Great Wide Open (klik hier), Appelpop (klik hier), Incubate (klik hier) en De Popronde (Helmond) en (Nijmegen) met haar nieuwe mobiele app. De app biedt een blokkenschema, plattegrond, informatie over de bands en natuurlijk het laatste festivalnieuws. Met de Popronde zijn we voorlopig nog niet klaar overigens: Festivalinfo gaat alle 32 Poprondes ondersteunen!

Print je liever het blokkenschema uit? Festivalinfo heeft ook printvriendelijke en gebruiksvriendelijke schema's gemaakt, die gemakkelijk vanaf onze festivalpagina's zijn te downloaden.

Kijk hier bijvoorbeeld voor het Incubate blokkenschema. Het Blokkenschema van Appelpop 2012 vind je hier. Ben je dit weekend op Vlieland? Check hier het Into The Great Wide Open blokkenschema!

De killer-feature van onze app is de offline functionaliteit. Het is mogelijk om thuis, met goed internet, de festivalinformatie van een bepaald festival op je telefoon op te slaan. Hierna kan je deze helemaal zonder internet raadplegen! Ideaal voor op de festivalwei dachten wij! (Je moet voor deze feature wel een redelijk recente telefoon hebben).

We zijn momenteel bezig met een beta-test van onze app, we willen graag eerst alle kinderziektes eruit krijgen, dus Festivalinfo is erg benieuwd naar jullie gebruikers-ervaringen. Laat als reactie op het nieuwsbericht of via Twitter met hashtag #fiapp weten wat jij van de app vindt en wat er volgens jou beter kan! Hij komt straks (naast via m.festivalinfo.nl) ook als echte app in de iPhone/Android market.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AmsterdamDanceEvent20093

2MANYDJS EN MEER VOOR ADEOp zaterdag 20 oktober vindt in de Melkweg een editie van Gravity plaats. De...

Speedfest 20124

NIEUWS ROND DISTORTION EN SPEEDFEST Het nieuwe metalfestival Distortion, dat op zondag 9 december plaatsvindt in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.