Maroon op Dour + meer in 2006

Door Marz667 op 14 februari 2006 - 19:19 Op de website van het boekingskantoor Mad-TourBooking kunnen we zien dat de band Maroon zal spelen op het Dour festival in 2006.

De nieuwsbrief van het festival heeft ook nog wat te melden.
Nieuwigheden voor Dour in 2006:
# De capaciteit van het terrein zal beperkt zijn, maar een andere indeling moet zorgen voor een betere circulatie.

# Over het hele festivalterrein zullen er gratis toiletten voor iedereen zijn. Er komen ook bijkomende verdeelpunten voor water op de camping.

# De slogan "Belgian alternative music event" wordt "European alternative music event". Er komen immers steeds meer mensen uit alle hoeken van Europa naar Dour afgezakt.

Ticketverkoop:
De ticketverkoop start op 15 maart via de site van GoForMusic.be, de ticketverkoopsite van onze partner "Proximus". Vanaf 1 april liggen de tickets in de gebruikelijke voorverkooppunten. Zoals elk jaar houden we de prijs zo democratisch mogelijk. Dour Festival blijft het goedkoopste festival in zijn soort. Wees er snel bij, want vorig jaar was het festival uitverkocht!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



pinkpop2005_goed

THE DRESDEN DOLLS OP PINKPOP, DAVID GRAY OP PINKPOP... David Gray zal op Pinkpop en het Duitse duofestival Rock Am Ring en Rock Im...

werchter2005_74bij74

MEER BEVESTIGINGEN VOOR ROCK WERCHTER 2006! De organisatie van Rock Werchter komt met een antwoord op het persbericht van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.