Bospop terug naar oude locatie

Door MGSlot op 09 januari 2013 - 09:58 1 Het festival Bospop in Weert keert terug naar de oude locatie. De gemeente van Weert heeft uiteindelijk besloten dat het festival terug mag naar sportpark Boshoven. Organisator Mojo wilde alleen nog maar investeren als het terug mocht naar de oude locatie.

De afgelopen drie jaar was er gekozen voor een grotere evenemententerrein aan de Eindhovenseweg, omdat het festival aan het groeien was. Inmiddels blijft de groei achter en de locatie was duurder dan de vorige.

De gemeente heeft enkele voorwaarden gesteld. Zo moet de Zuid-Willemsvaart op plekken waar de bezoekers langskomen, zijn afgezet. Een aantal jaren geleden verdronk een Bospopbezoeker. Daarnaast mogen er per dag maar negenduizend bezoekers komen, er moeten genoeg parkeerplaatsen zijn en voldoende verkeersregelaars.

Dit jaar vindt het festival plaats op 13 en 14 juli.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



wondervaneindhoven

NIEUWE NAMEN VOOR HET WONDER VAN EINDHOVENDe organisatie van festival 'Het Wonder van Eindhoven', wat gehouden gaat...

boekennacht

DATUM EN THEMA AMSTERDAMSE BOEKENNACHT BEKEND De voorbereidingen voor Amsterdamse Boekennacht 2013 is van start gegaan,...

REACTIES

geen avatar
do 10 jan 2013 12:36

henkvalk Prachtig dat ze teruggaan, maar 9.000 bezoekers is niet al te teveel dat waren er vroeger toch wel eens wat meer. Misschien moet ik dus nu niet wachten met het kopen van kaartjes.

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.