Into The Great Wide Open komt met zusterfestival en info slaapplek

Door MGSlot op 23 januari 2013 - 12:33 1 Als opvolging van het Paasfeest van Into The Great Wide Open en Into The Spring komt er op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei Here Comes The Summer. In en om De Bolder op Kampeerterrein Stortemelk zal er een muziekprogramma, kinderprogramma, eten en dans georganiseerd zijn.

De kaartverkoop voor Here Comes The Summer start op zaterdag 16 maart. Er zal op een later moment meer bekend worden over de ticketprijs en het programma.

De organisatie van Into The Great Wide Open laat ook weten het reserveren van campingplekken op Kampeerterrein Stortemelk te gaan koppelen aan de kaartverkoop. Iedereen met een bestelnummer kan een campingvoucher aanschaffen via Into The Great Wide Open. Meer informatie ontvangen de mensen die een festivalticket hebben bemachtigd na het komend weekend.

Into The Great Wide Open is van 6 september tot en met 8 september op Vlieland. Zaterdag 26 januari start de verkoop, de standaardtickets vanaf 16 jaar kosten dit jaar 110,00 euro. De kindertickets, 4 tot en met 15 jaar, kosten 12,00 en kinderen tot vier jaar mogen nog steeds gratis mee.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dekmantel

FOUR TET EN MEER OP HET LENTE KABINET Four Tet, Mala in Cuba, Soul Clap, Metro Area, Oneman vs Jackmaster, Jacques...

snoopdoggnnews.gif

SNOOP LION VOOR SUMMERJAM Snoop Lion , voorheen bekend als Snoop Dogg, zal het Duitse reggaefestival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.