Goose en meer voor Motel Mozaïque

Door Marz667 op 28 maart 2013 - 14:41 1 Goose, Drenge, Orlando, Terribly Overrated Youngsters en Public Service Broadcasting maken Motel Mozaïque compleet. Het festival wordt op vrijdag 5 en zaterdag 6 april georganiseerd op diverse locaties in de binnenstad van Rotterdam.

Eerder werden o.a. Ramsey Nasr, Rats on Rafts, Daughter, SX, Jacco Gardner, Laura Mvula, Mister and Mississippi en Woodkid bevestigd. De kosten van een dagkaart voor vrijdag zijn €37,50 en voor zaterdag kost een dagkaart € 45,-. Voor een passe-partout leg je €65,- neer. Al deze prijzen zijn exclusief overnachting.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dutch valley2

MOKE EN DI-RECT NAAR DUTCH VALLEY FESTIVALMet de bekendmaking van Moke is de line-up van het rockpodium van Dutch...

Zwarte Cross

ZWARTE CROSS VOEGT NIEUWE NAMEN TOE AAN LINE-UP Sabaton, Ronald Giphart en De Speeldoos zijn toegevoegd aan de line-up...

REACTIES

Avatar BroodjeKaas
do 28 mrt 2013 18:19

BroodjeKaas Kan iemand mij uitleggen waarom je hiervoor 65 euro zou betalen?

 1
geen avatar
do 28 mrt 2013 19:50

Oneme Ik snap hier werkelijk niks van. Elk jaar komen er prachtige artiesten, bekend en onbekend. En nu dit. Ik heb het geen eens over de kwaliteit van de artiesten maar meer over de zogenaamde marktwaarde. Het is net alsof je bij Pinkpop alleen maar artiesten krijgt die je bij gratis festivals ziet aangevuld met wat indie bands die voornamelijk in de kleine zaal van de paradiso spelen. Zeker niet slechter maar het bedrag wat je er voor betaald is het natuurlijk niet waard.

 1
Avatar Marz667
do 28 mrt 2013 21:12

Marz667 Oneme schreef:
Ik snap hier werkelijk niks van. Elk jaar komen er prachtige artiesten, bekend en onbekend. En nu dit. Ik heb het geen eens over de kwaliteit van de artiesten maar meer over de zogenaamde marktwaarde. Het is net alsof je bij Pinkpop alleen maar artiesten krijgt die je bij gratis festivals ziet aangevuld met wat indie bands die voornamelijk in de kleine zaal van de paradiso spelen. Zeker niet slechter maar het bedrag wat je er voor betaald is het natuurlijk niet waard.

Helaas krijgt Motel Mozaïque de komende edities geen meerjarensubsidie van het Fonds Podiumkunsten. Meer info: http://3voor12.vpro.nl/nieuws/2012/augustus/Harry-Hamelink---Absoluut-een-Motel-Mozaique-in-2013-.html

 0
geen avatar
vr 29 mrt 2013 10:25

deloused BroodjeKaas, voor 65 euro krijg je o.a.:
Glass Animals
Jaga Jazzist
Bear's Den
John Grant
Matthew E. White
broeder Dieleman
The Veils
The Milk Carton Kids
Stornoway
Wild Belle
Sinkane
Retro Stefson
Brasstronaut
Tangarine
Woodkid
Jacco Gardner
enz. enz. enz.

(en dan heb ik nu een lijstje benoemd die je dan achtereen kan zijn, Gardner staat bijv. tegelijk met een dosis andere goede acts)

Tel daarbij het programma buiten de muziek op, Jameszoo in de nachtelijke uurtjes, Parfum de BoemBoem... en dan zeg ik: 65 euro goed gespendeerd.

Of heb je liever bands als Editors, Green Day en dat soort namen? Dan heb je op MM weinig te zoeken...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.