Carice van Houten naar Isle of Wight

Door HarmG op 08 april 2013 - 12:27 1 Carice van Houten is toegevoegd aan de affiche van het Isle of Wight Festival, dat plaatsvindt op het gelijknamige eiland. De Nederlandse zangeres en actrice speelt er met band. Eerder werd al bekend dat onder meer Bon Jovi en The Killers van de partij zijn.

Het festival vindt plaats van 13 tot en met 16 juni. Kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar en kosten 185 pond.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



GDMW_news.jpg

PROGRAMMA GDMW 2013 COMPLEETMet de bevestiging van Tom Lanoye, Saskia de Coster en Harde Noten is het...

Havenwerk

NIEUWE NAMEN VOOR FESTIVAL HAVENWERK Kensington, Mister and Mississippi en Satellite Stories staan op Festival...

REACTIES

geen avatar
di 09 apr 2013 01:48

vidaloca Waarom moeten ze haar daar hebben? Waar kennen ze haar van? En wat zou ze kunnen toevoegen dan?

 -1
Avatar Conspiracyofone
di 09 apr 2013 10:41

Conspiracyof.. Doet ze toch netjes. Ik gun het haar wel

 0
geen avatar
di 09 apr 2013 18:33

vidaloca Heeft ook niets met gunnen te maken, ze is gewoon een film artiest,

 -2
Avatar DownNOLA
di 09 apr 2013 19:50

DownNOLA "Filmartiest" een actrice die in iedere Nederlandse film moest opdraven (of dat andere borderline geval Halina Rheijn) dan krijg je automatisch het predikaat "goede actrice" als je in ALLE films zit en die 30 seconden met Tom Cruise in Valkyrie (of was ze daar helemaal uitgeknipt??) kan haar ook niet wereldberoemd gemaakt hebben, iemand zit haar dus te pushen internationaal.....

 0
geen avatar
di 09 apr 2013 22:03

vidaloca Ja idd. Vast de manager van Rufus Wainright waar ze smoor op is!

Vind d'r in zwartboek wel prima!
Vooral die billen scene.

Ze is in meerdere internationale films uitgeknipt.

 -2
Avatar MaybexMemories
wo 10 apr 2013 11:52

MaybexMemories DownNOLA schreef:
"Filmartiest" een actrice die in iedere Nederlandse film moest opdraven (of dat andere borderline geval Halina Rheijn) dan krijg je automatisch het predikaat "goede actrice" als je in ALLE films zit en die 30 seconden met Tom Cruise in Valkyrie (of was ze daar helemaal uitgeknipt??) kan haar ook niet wereldberoemd gemaakt hebben, iemand zit haar dus te pushen internationaal.....


Ja, en gelukkig wordt Game of Thrones ook nergens ter wereld goed bekeken...

 0
geen avatar
wo 10 apr 2013 12:43

Jimmy-the-Weed typische holandse heikneuter reacties!
Dit is toch supernieuws, Carice van Houten op Isle of Wight!
Ze is nederlands internationaal gerenomeerde actrice (net geen A-lijst..nog) die daarnaast het lef heeft om een kwetsbare plaat te maken en daar ook nog mee het podium op te gaan. Niets minder dan grote bewondering en respect zijn hier op z'n plaats.

 3
geen avatar
do 11 apr 2013 00:31

vidaloca Dat maken we zelf nog wel uit he Jimmy hahaha.

Me opa voetbalde vroegah serieus bij de heikneuters! :-)

 -3
Avatar Conspiracyofone
do 11 apr 2013 09:57

Conspiracyof.. Hij heeft natuurlijk wel een beetje gelijk. Het is Hollands en heeft succes en dan moet ze het gelijk weer ontgelden.
Ze werkt er hard voor en zie liever haar daar staan dan bijvoorbeeld Kane. En in films heeft ze bijna altijd "haar momentje" wat het voor mij ook dragelijk maakt om naar te kijken.

 0
Avatar Nvl8
za 13 apr 2013 12:25

Nvl8 Ze zal wel beloofd hebben om naakt op te treden... Als ze maar ff de kans krijgt gaan de kleertjes uit in de films... dus vast ook wel opt podium! Haar in enschede bij serious request gezien... niet onder de indruk!

 1
Avatar deHertog
zo 14 apr 2013 13:25

deHertog ik weet zeker dat als Carice Vlaams geweest was dat ze al lang een graag geziene gast in de hipsterscene was geweest

 1
Avatar itedwards
ma 15 apr 2013 15:15

itedwards DownNOLA schreef:
"Filmartiest" een actrice die in iedere Nederlandse film moest opdraven (of dat andere borderline geval Halina Rheijn) dan krijg je automatisch het predikaat "goede actrice" als je in ALLE films zit en die 30 seconden met Tom Cruise in Valkyrie (of was ze daar helemaal uitgeknipt??) kan haar ook niet wereldberoemd gemaakt hebben, iemand zit haar dus te pushen internationaal.....


Waarschijnlijk haar label EMI wat ze ook bij elke andere artiest zouden doen. Het feit blijft natuurlijk dat ze internationaal bekend is dus snap ik het wel van haar label.

 0
Avatar jeroensiep
ma 15 apr 2013 17:42

jeroensiep Zover ik weet is zij een artieste die met acteren op een dwaalspoor terecht gekomen is, en nu pakt ze het weer op. En aangezien ze al bekendheid heeft zal ze ook wel een hoop mensen kennen die haar deze gig hebben bezorgt.

 0
Avatar pijnacker
di 16 apr 2013 10:11

pijnacker Jezus Christus wat een gezeik allemaal. Dat mens doet gewoon dingen die ze leuk vindt, en dan wordt ze voor een groot internationaal festival gevraagd. Zijn we lekker jaloers dan allemaal ?

 0
Avatar itedwards
di 16 apr 2013 14:37

itedwards laat haar inderdaad toch lekker. Ze heeft een leuke plaat gemaakt en duidelijk verstand van muziek. Kijk maar naar de mensen die haar geholpen hebben met haar plaat. Marc Ribot, JB Meijers, Ken Stringfellow, Steve Shelley, ANtony Hegarty. Dat zijn niet de minste namen..

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.