Enthousiaste sfeerfotografen gezocht!

Door HarmG op 10 april 2013 - 18:01 1 Het festivalseizoen is weer in volle gang en zoals je van ons gewend bent, doen we bij Festivalinfo ons best om jullie niet alleen op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes, maar ook om overal bij aanwezig te zijn en mooie reportages te maken. Voor onze sfeersectie kunnen we wel wat extra mankracht gebruiken en daarom zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Sfeerfotografie:

Festivalinfo trekt de hele zomer langs een scala aan festivals om de bezoekers in beeld vast te leggen. Kijk voor een indruk bijvoorbeeld eens op de pagina's van het Amsterdam Dance Event, Valtifest of Solar. Als Festivalinfo sfeerfotograaf loop je op het terrein rond om de bezoekers te fotograferen en deel je flyers uit waarop staat hoe mensen de beelden terug kunnen vinden. De foto's zijn naderhand te bestellen via onze sites.

Lijkt het jou tof om ons team te komen versterken? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met een korte motivatie, inclusief woonplaats, ervaring en een link naar wat van je foto's.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



stonerockfestival

MEMPHIS MANIACS HEADLINER STONE ROCK 2013 Memphis Maniacs is dit jaar de headliner van Stone Rock, zo maakt de...

gent jazz

JOSÉ JAMES NAAR GENT JAZZ FESTIVAL Het Gent Jazz Festival zal plaatsvinden van 11 t/m 21 juli in Gent. Voor 19...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.