Kitty, Daisy & Lewis, Bökkers e.a. ook op de Zwarte Cross

Door sjoertb op 03 mei 2013 - 17:08 1 Habsburgs Strauss Orkest, Bökkers en het trio Kitty, Daisy & Lewis zijn toegevoegd aan de line-up van de Zwarte Cross 2013. Kitty, Daisy & Lewis bestaat uit 2 zussen en een broer uit Engeland die Amerikaanse muziek maken met invloeden uit R&B, swing en rock&roll.

Eerder werd bekend dat onder andere Dragonforce, Die Apokalyptischen Reiter, Wallace Vanborn, Kate Nash, Mister and Mississippi en The Bloodhound Gang op het festival spelen.

Op 26, 27 en 28 juli zal voor de zeventiende keer het festival plaatsvinden in de Achterhoek. Een dagkaart kost 25 euro en een 3-dagenkaart 62,50 euro. De kaarten kosten vanaf 1 juni en aan de kassa 30 euro voor een dagkaart en 75 euro voor een 3-dagenkaart.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BevrijdingsfestivalFlevolan

FESTIVALINFO ONDERSTEUNING OP MEERDERE...Festivalinfo is aanwezig op Bevrijdingsfestival Groningen ( klik hier ),...

Brabant Open Air2

GUUS MEEUWIS, GERS PARDOEL E.A. NAAR BRABANT OPEN AIR Guus Meeuwis, Gers Pardoel, Frank Lammers, Björn van der Doelen, Joris...

REACTIES

Avatar DeBunker
za 04 mei 2013 01:14

DeBunker Ik weet niet wat ze daar te zoeken hebben, maar Kitty, Daisy & Lewis is een heeeel erg toffe band. Hopelijk komen ze ook nog langs op Best Kept Secret. Anders misschien toch nog maar weer eens terug naar de Zwarte Cross, ditmaal wel voor de muziek dan...

 2
geen avatar
zo 05 mei 2013 01:56

vidaloca Want buiten de muziek vond je het niets aan dan?

 -1
Avatar DeBunker
zo 05 mei 2013 15:22

DeBunker Juist wel. De vorige keer dat ik er was heb ik intens genoten van alles er omheen. Maar WC Experience, Jovink en dat soort bands kan me niet bekoren. Bands als Kitty, Daisy & Lewis daarentegen wel.

 3
Avatar Infadel
ma 06 mei 2013 11:27

Infadel volgens mij heb ik de naam Kadavar (Dld., hardrock a la Black Sabbath) - die ook zijn bevestigd - nog niet voorbij zien komen.

 0
Avatar Infadel
ma 06 mei 2013 12:00

Infadel volgens mij heb ik de naam Kadavar (Dld., hardrock a la Black Sabbath) - die ook zijn bevestigd - nog niet voorbij zien komen.

 0
geen avatar
ma 06 mei 2013 14:36

vidaloca DeBunker schreef:
Juist wel. De vorige keer dat ik er was heb ik intens genoten van alles er omheen. Maar WC Experience, Jovink en dat soort bands kan me niet bekoren. Bands als Kitty, Daisy & Lewis daarentegen wel.


Ja sorry bedoelde vond je de muzikale kant de laatste x echt niets aan?

 -2

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.