Winnen: 5x2 kaarten Sencity in Rotterdam

Door Daphne_W op 10 mei 2013 - 12:50 1 Sencity bestaat alweer 10 jaar en organiseert inmiddels evenementen over de hele wereld. Op 25 mei zal het Dance feest plaatsvinden in de Rotterdamse Maassilo. Vato Gonzales, Chef'Special, ROLF de Band. Circle Percussion en Fraulein zullen op deze avond hun kunsten laten horen en zien.

Sencity is een Dance feest georganiseerd voor doven, slechthorenden EN horenden. Op Sencity kun je de muziek niet alleen horen, maar ook zien, ruiken, proeven en voelen. Door de expressieve dansers, SenseFloor, smaaksensaties, videoprojecties, lichteffecten, gebarentolken en kinky kappers wordt het muziekevenement een ware beleving.

Festivalinfo mag 5x2 kaarten weggeven voor Sencity in Rotterdam op 25 mei.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Sencity in Rotterdam wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Sencity in Rotterdam'.

Deze actie loopt tot 17 mei 2013.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



10 days off

TALE OF US, SKIP&DIE EN MEER VOOR 10 DAYS OFFVan 18 t/m 29 juli vindt 10 Days Off plaats in de binnenstad van Gent(BE)....

pitpop

PITPOP BREIDT UIT MET FAMILIEDAG Het festival Pitpop in Mierlo voegt een tweede festivaldag toe die geschikt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.