Postman naar o.a. Parkpop en Lowlands

Door Yeahroen op 10 juni 2006 - 13:42 1 Het programma van Parkpop was al compleet. Zoals vaak het geval is heeft ook het enorm grote (want gratis toegankelijk en voorzien van grote artiesten) Parkpop, dat 25 juni gehouden wordt in Den Haag last van annuleringen.

Het optreden van de Amerikaanse ex-Ronette Ronnie Spector op Parkpop gaat namelijk niet door. Haar plek op Yellow Stage (18.40 uur) zal op 25 juni a.s. ingenomen worden door Postman. Frontman Remon Stotijn a.k.a The Anonymous Mis speelt tegenwoordig met een andere formatie en het vernieuwde Postman bracht begin juni de nieuwe cd ’Green’ uit. Ben van Vueren, programmeur Parkpop: “Dat zijn allemaal redenen waarom we Postman graag op Parkpop wilden hebben. Postman stond al langer op ons wensenlijstje, dus de keuze was makkelijk toen Ronnie Spector uitviel”.

Postman boert lekker op het moment. Naast Parkpop zal de groep vandaag op Puddingpop in Leusden spelen en volgende week al op Festival Mundial te zien zijn. In juli staan ze o.a. op Reuring in Purmerend (met o.a. Racoon), de Vierdaagse Feesten, de Gentse Feesten (Boomtown) en Werfpop in Leiden. In augustus doen ze Huntenpop, Marktrock, Lowlands en Feest In Het Park aan!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pinkpop 2006

VERSLAG VAN PINKPOP ONLINEHet kostte wat bloed, zweet (vooral dat) en tranen, maar ons verslag van...

pennywise

PENNYWISE OP LOWLANDS EN PUKKELPOP (+UPDATES) Via de nieuwssubmit werden wij op de website van Epitaph gewezen, waarop te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.