Adv: Gratis overnachten in Casa Bacardi op Amsterdam Open Air

Bacardi advertorial Amsterdam Open Air
Adv: Gratis overnachten in Casa Bacardi op Amsterdam Open Air
Door Marz667 op 21 mei 2013 - 11:33 1 De zomer staat weer voor de deur en daarmee ook het zwoele festivalprogramma! Zoals ieder jaar is Bacardi weer van de partij op de beste en leukste festivals van Nederland. De grote kick off zal zijn tijdens Amsterdam Open Air waar Bacardi een huis zal plaatsen op het festivalterrein: Casa Bacardi.

In dit huis kun je dansen, hangen, leuke mensen ontmoeten en uiteraard jezelf voorzien van perfecte drankjes. En in Casa Bacardi is er 1 luxe slaapkamer! Via de Facebook-pagina van Bacardi maak je kans op een overnachting in Casa Bacardi op het festivalterrein. Je hoeft dus geen vervoer naar huis te regelen want je rolt direct in bed. Alles wordt op en top verzorgd. Ook maak je via de Facebook-pagina van Bacardi kans op tickets voor Amsterdam Open Air.



Wil je deze nog nooit vertoonde experience niet missen? Zin in het uitzicht over het festivalterrein, een minibar en een heerlijk bed? De tickets en de hoofdprijs worden via Bacardi weggegeven en de hoofdprijswinnaar zal op 6 juni bekend gemaakt worden.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Best Kept Secret Festival 201310

VRIJDAGTICKETS BEST KEPT SECRET FESTIVAL UITVERKOCHTDe vrijdagtickets van het Best Kept Secret Festival zijn uitverkocht. Dit...

Couleur Cafe1

WINNEN: 2X2 PASSE-PARTOUTS FESTIVAL COULEUR CAFÉ IN... Van 28 tot en met 30 juni vindt in Brussel het Couleur café festival plaats....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.