Winnen: 5x2 combi-tickets voor MidSummer FestiFarm

Festifarm
Winnen: 5x2 combi-tickets voor MidSummer FestiFarm
Door Daphne_W op 05 juni 2013 - 14:10 1 Op 21, 22 en 23 juni vindt het MidSummer FestiFarm festival plaats in het Drentse Ellertshaar. Het festival biedt 3 dagen lang, op 3 podia, meer dan 30 acts op het gebied van muziek, poëzie en kunst. Daarnaast kan er worden deelgenomen aan yoga en andere workshops. Jungle by Night, Sir Yes Sir, Pien Feith, Qeaux Qeaux Jones, Loonaloop, Chris Chameleon, Gerhardt en Knalland zijn een aantal van de namen die je op het festival zult tegenkomen. MidSummer FestiFarm zorgt voor een magisch weekend met veel creatief talent.

Festivalinfo mag 5x2 combi-tickets weggeven voor MidSummer FestiFarm op 21, 22 en 23 juni. Dit is zonder camping, een overnachting kan ter plekke geregeld worden (€10 p/nacht per tent).

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar MidSummer FestiFarm wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'MidSummer FestiFarm'.

Deze actie loopt tot 12 juni 2013.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



parkpop2222

PARKPOP VEILT VIP LOUNGE VANAF 5000 EUROParkpop veilt dit jaar een VIP lounge voor bezoekers die de optredens vanaf...

roskildefestivalnews.jpg4

ROSKILDE KOMT MET TIJDSCHEMA Van 4 t/m 7 juli vindt het Roskilde Festival plaats in het gelijknamige...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.