Zomerkamp voor jonge muzikanten door Excelsior en Into The Great Wide Open

Teenage Kicks camping tenten
Zomerkamp voor jonge muzikanten door Excelsior en Into The Great Wide Open
Door sjoertb op 07 juni 2013 - 12:40 1 Het platenlabel Excelsior en de organisatie van het Into The Great Wide Open festival komen met een nieuw initiatief: Teenage Kicks, een muziekkamp op Vlieland voor jonge muzikanten.

Tijdens de week op het muziekkamp kunnen bands in de leeftijdscategorie van 16 tot 24 jaar veel leren tijdens workshops, masterclasses en clinics. Onder andere Anne Soldaat, Tim Knol en leden van Beans & Fatback werken met de jonge muzikanten naar een optreden toe. Daat laten ze zien en horen wat ze geleerd hebben.

Twee edities van Teenage Kicks staan in de planning. De eerste vindt plaats van 28 juli tot en met 3 augustus en de tweede van 18 augustus tot en met 24 augustus. De bands slapen in grote tenten op Kampeerterrein Stortemelk. De richtprijs voor deelname is 495 euro voor een hele week, incl. tent, de kosten voor het kampeerterrein en voedsel. Op de website van Teenage Kicks is alle informatie te vinden.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



vlamrocknews

AFZEGGERS EN VERVANGERS VOOR VLAMROCKNovembers Doom en Goodtime Boys hebben helaas hun optredens op het festival...

Pukkelpop201312

NIEUWE NAMEN EN AFZEGGINGEN VOOR PUKKELPOP The Pretty Reckless, Rudimental, Just Blaze, Parquet Courts, Badbadnotgood,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.