Roskilde Festival gevuld met tientallen WiFi-hotspots

festivalnetdkgroot
Roskilde Festival gevuld met tientallen WiFi-hotspots
Door Marz667 op 25 juni 2013 - 11:28 1 Roskilde Festival, met zo'n 100.000 bezoekers een van de grootste rockfestivals van Europa, biedt opvallend veel WiFi-hotspots in geselecteerde gebieden van het festivalterrein. Zie hier voor een overzicht van alle draadloze netwerkpunten op het Deense festival.

Liefhebbers krijgen toegang tot internet door verbinding te maken met het open netwerk FestivalNet en krijgen vervolgens de mogelijkheid om toegang te kopen en in te loggen via een webportal. De kosten zijn 4,70 euro voor de gehele festivalperiode. De toegang is geldig voor het gehele festival en op alle gebieden. Klik hier voor meer informatie.

Het festival wordt grotendeels draaiende gehouden door vrijwilligers. De opbrengst van het festival gaat jaarlijks naar goede doelen. Elk jaar kiest de organisatie een thema gekoppeld aan één of meer goede doelen waarnaar het grootste deel van de opbrengst gaat.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



tomorrowlandnieuws

SLASH ALS GASTARTIEST OP TOMORROWLAND Slash , de ex-gitarist van Guns N'Roses en Velvet Revolver, speelt deze...

Judah Friedlander

STAND-UP COMEDIAN JUDAH FRIEDLANDER OP LOWLANDS Het literatuur- en comedyprogramma voor Lowlands is compleet. Stand-up...

REACTIES

geen avatar
di 25 jun 2013 12:13

greenstein neeeeeeeeeeeeeeeee =(

 0
Avatar DownNOLA
di 25 jun 2013 12:39

DownNOLA Kijk, leest u mee heren dieven???? Een festival wat samen met anderen muziek beleven zou propageren zou dat niet leuker zijn dan iedereen die als een autist zijn telefoon zit te vingeren de hele tijd???

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.