ADV: Win een limousine-rit van en naar je favo festival

WitteWaasgroot
ADV: Win een limousine-rit van en naar je favo festival
Door Marz667 op 27 juni 2013 - 10:57 1 Duizenden dansende mensen, de bas die je door je hele lichaam voelt trillen en dj’s die de chillste nummertjes ten gehore brengen. Ja, festivals zijn één van de leukste dingen aan de zomer. Maar zo’n dag is pas helemaal compleet als je een kiekje met de witte haas van TeamAlert hebt gescoord!

De witte haas is de mascotte van de Witte Waas campagne. De haas houdt wel van een feestje en hij staat dan ook ieder weekend op een ander festival in Nederland. Ooit is hij slachtoffer geworden van een bad trip omdat hij bij een bestuurder instapte die onder invloed van drugs reed. Nu wil hij jou en alle andere festivalgangers daarvoor behoeden. Zijn motto is dan ook: pilletje slikken? Eerst ff nuchter vervoer strikken. Beloof je de haas dat je een veilige reis van en naar je festival hebt geregeld, dan gaat ‘ie graag met je op de foto.

Die veilige reis, daar wil TeamAlert je graag bij helpen. Daarom worden er tijdens het festivalseizoen een aantal limousine-ritjes weggegeven. Wil jij wel in stijl van en naar je favoriete festival gereden worden, en gegarandeerd door een nuchtere bestuurder thuis gebracht worden? Ga dan naar www.wittewaas.nl, speel de game en zorg ervoor dat jij zo snel mogelijk de witte haas spot. Wie weet scoor jij die limousine-rit!

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



itunes

PARAMORE, SIGUR RÓS, KINGS OF LEON E.A. VOOR ITUNES... Sigur Rós, Paramore, Rizzle Kicks, Kings of Leon, Vampire Weekend en...

AmsterdamDanceEvent2009

CHARLI XCX OP AMSTERDAM DANCE EVENT Op 16 oktober geeft Charli XCX een concert in Bitterzoet als onderdeel van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.