Succesvolle 25ste editie Metropolis Festival

Metropolis Rotterdam 2013
Succesvolle 25ste editie Metropolis Festival
Door sjoertb op 08 juli 2013 - 15:21 1 Tussen de 40.000 en 45.000 muziekliefhebbers zijn zondag naar het Rotterdamse Zuiderpark getrokken voor de 25ste editie van het Metropolis Festival. Burgemeester Aboutaleb kreeg een rondleiding over het festivalterrein.

Dit jaar stonden onder andere John Coffey, Jacco Gardner, Rats On Rafts, Traumahelikopter, Mozes And The Firstborn, Soul Sister Dance Revolution, Bombino, Sic Alps en Parquet Courts op het festival en was er een masterclass te volgen van Triggerfingerdrummer Mario Goossens.

Het Metropolis Festival is nu ook in miniatuur te bewonderen bij Miniworld Rotterdam. Het festival is nagemaakt met de verschillende podia en duizenden mini-festivalgangers.

In Metropolis #25 Magazine is het festival her te beleven met verhalen, anekdotes, fotoreportages, interviews, illustraties en persoonlijke columns. Het magazine is verkrijgbaar via Velvet Music en Plaatboef in Rotterdam.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Summer Square

NAAST KENSINGTON OOK FRESKU EN MEER OP SUMMER SQUARE... Nobody Beats The Drum, Fresku en Nielson zijn toegevoegd aan de line-up...

londoncallingnieuw1

THE DODOS EN MEER VOOR LONDON CALLING De organisatie van London Calling voegt vandaag een aantal nieuwe namen aan...

REACTIES

geen avatar
ma 08 jul 2013 21:48

Oneme Was weer een fijn dagje zoals gewoonlijk. Misschien volgend jaar door dit succes een iets sterkere line-up, zou mooi zijn.

 0
Avatar BasP
di 09 jul 2013 08:27

BasP Toen het een paar jaar terug mega druk was door het goede weer, stonden er gigantische rijen voor muntjes, drankjes, eten en toiletten. Daarom dit jaar niet gegaan. Weet iemand of dat dit jaar wel te doen was?

 0
Avatar RobZ
di 09 jul 2013 09:37

RobZ Het was soms wel druk bij bar, munten etc. Maar niet dramatisch, hoor.

BasP schreef:
Toen het een paar jaar terug mega druk was door het goede weer, stonden er gigantische rijen voor muntjes, drankjes, eten en toiletten. Daarom dit jaar niet gegaan. Weet iemand of dat dit jaar wel te doen was?

 0
geen avatar
di 09 jul 2013 10:44

Oneme Toiletten, munten en drankjes gingen prima. Misschien iets meer barpersoneel was wel handig geweest. Maar eten was rond etenstijd, hoe kan het ook anders, wel echt super druk, dus we hebben pas later op centraal wat eten gehaald. Goedkoper en lekkerder nog.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.