Mxrcxl, Servantum en Dynamic Solution op Baroeg Open Air

mxrcxl
Mxrcxl, Servantum en Dynamic Solution op Baroeg Open Air
Door sjoertb op 11 juli 2013 - 14:24 1 Mxrcxl, Servantum en Dynamic Solution zijn toegevoegd aan de line-up van Baroeg Open Air. Alle drie de bands hebben een plek op de Talent Stage weten te bemachtigen. Mxrcxl won de Battle for Baroeg Open Air en Servantum kreeg in deze wedstrijd de meeste publieksstemmen. Dynamic Solution is uitgekozen van de Rock School ‘Rock Central’.

Andere acts op het festival zijn Moonspell, Radio Moscow, Focus, Hausmagger, The Meteors en The Charm The Fury.

Baroeg Open Air wordt gehouden in het Rotterdamse Zuiderpark op 21 september en is gratis toegankelijk.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Almerelogo

DOUWE BOB, MAISON DU MALHEUR EN MEER GRATIS OP... Douwe Bob, Joris Linssen & Caramba, Maison Du Malheur en Dirk Scheele...

ade

FRITZ KALKBRENNER OP AMSTERDAM DANCE EVENT Als onderdeel van Amsterdam Dance Event geeft de Duitse zanger en producer...

REACTIES

Avatar DownNOLA
do 11 jul 2013 14:44

DownNOLA Ik telde vorig jaar twaalf bands op BOA, er komen er dus nog drie of vier bij. Mag wel iets bekenders (low budget) bij, desnoods vragen ze toch 5 of 10 euro entree? Zal uiteindelijk wel gaan met een biertje in het gras liggen bij mooi weer maar vergeleken met vorig jaar vind ik de line-up in de main stage tent nog niet denderend. Iets hardcore achtigs misschien een idee???

 1
Avatar nofunatall
ma 15 jul 2013 00:44

nofunatall DownNOLA schreef:
Ik telde vorig jaar twaalf bands op BOA, er komen er dus nog drie of vier bij. Mag wel iets bekenders (low budget) bij, desnoods vragen ze toch 5 of 10 euro entree? Zal uiteindelijk wel gaan met een biertje in het gras liggen bij mooi weer maar vergeleken met vorig jaar vind ik de line-up in de main stage tent nog niet denderend. Iets hardcore achtigs misschien een idee???


True, met alleen the charm the fury kom ik de dag niet door.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.