Henrik Schwarz met orkest op ADE

trouwade
Henrik Schwarz met orkest op ADE
Door HarmG op 24 juli 2013 - 13:48 1 TrouwAmsterdam, Het Koninklijk Concertgebouw en /entrée, de jongerenvereniging van Het Koninklijk Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest, bundelen op vrijdag 18 oktober voor één avond de krachten. Tijdens het Amsterdam Dance Event 2013 delen Henrik Schwarz Instruments, Darkside en Patrice Bäumel eenmalig het podium van de Grote Zaal met Het Nederlands Kamerorkest voor een seated concert.

Het Nederlands Kamerorkest verzorgt jaarlijks zo’n 25 concerten in Het Koninklijk Concertgebouw. Daarnaast treedt het orkest op in de andere zalen van Nederland en in het buitenland samen met het Nederlands Philharmonisch Orkest. Op 18 oktober treedt het orkest op onder leiding van Henrik Schwarz.

De voorverkoop voor Trouw at Concertgebouw begint op vrijdag 26 juli om 13.00 uur via de website van Het Concertgebouw. Een ticket kost 35 euro.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ade

NIEUW AMSTERDAM MUSIC FESTIVAL IN DE RAI TIJDENS ADEOp 19 oktober zal tijdens Amsterdam Dance Event een nieuw festival...

Lowlands

BEELDENDE KUNST VOOR LOWLANDS Lowlands heeft een groot aantal gerenommeerde beeldend kunstenaars...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.