Absolutely Free Festival houdt symbolisch rouwmoment voor Ford-fabriek

Ford
Absolutely Free Festival houdt symbolisch rouwmoment voor Ford-fabriek
Door sjoertb op 24 juli 2013 - 14:22 1 Absolutely Free Festival houdt een symbolisch rouwmoment voor de sluiting van de Ford-fabriek in Genk. Door de sluiting vorig jaar zijn er duizenden banen op de tocht komen te staan.

Onder het motto 'Knuffel Ford dood' worden festivalbezoekers opgeroepen om knuffels mee te nemen om de Ford-auto die op het festivalterrein geparkeerd staat letterlijk dood te knuffelen.

AFF wil als 'bewuste' organisatie maatschappelijke problemen op creatieve wijze in de kijker zetten. Ook veel familieleden, vrienden en kennissen van de organisatie zijn getroffen door de Ford-sluiting.

Het festival vindt plaats op 2 en 3 augustus in Genk en onder andere Girls Against Boys, Vondelpark, TOY, Concrete Knives en 'techno godfather' Derrick May treden op. Zoals de naam zegt is de toegang gratis.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Do

DO, CHARLY LUSKE E.A. VOOR AMSTERDAM GAY PRIDE Tara McDonald, Do en Charly Luske zijn toegevoegd aan het programma van...

ade

NIEUW AMSTERDAM MUSIC FESTIVAL IN DE RAI TIJDENS ADE Op 19 oktober zal tijdens Amsterdam Dance Event een nieuw festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.