Syb van der Ploeg met ''foute liedjes'' op Glemmer Beach

Syb van der Ploeg
Syb van der Ploeg met ''foute liedjes'' op Glemmer Beach
Door sjoertb op 08 augustus 2013 - 13:50 1 De organisatie van Glemmer Beach heeft nieuwe namen bekend gemaakt. Op de talentstage van het festival spelen op donderdag 22 augustus When We Were Wild, Diff en Pioneers of Love.

Ook Syb van der Ploeg is van de partij op de zaterdagavond van het festival. Hij zal de Glitter & Glemmerband aanvoeren. De bedoeling van dit project is een bonte avond waarin een bekende Nederlandse artiest liedjes laat horen die hij normaal niet in zijn repertoire heeft. Dit jaar komen er "foute nummers" langs van onder andere Bee Gees, Queen, Village People en Kiss.

De vierde editie van het festival wordt gehouden op 22, 23 en 24 augustus op het strand bij Lemmer. Andere artiesten op het festival zijn Kane, Racoon en Kensington.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



postmen

SPLENDID, POSTMEN EN MEER GRATIS OP NIEUW FESTIVAL...Op zaterdag 14 september zal er het nieuwe festival 'Het Geluid van...

belgieenewss.gif

BELGISCHE GRASPOP-BANDS OP DELIRIUM ROCKFEST Delirium Rockfest, het hardere broertje van het Delirium Bluesfestival, zal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.