Winnen: 2x2 dagkaarten voor Mañana Mañana festival

Mister and Mississippi
Winnen: 2x2 dagkaarten voor Mañana Mañana festival
Door sjoertb op 27 augustus 2013 - 12:38 1 Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september vindt de eerste editie van het Mañana Mañana festival plaats in Hummelo. Onder andere Mister & Mississippi, Rude Rich and the Highnotes, Amsterdam Klezmer Band, Tommy Ebben, Armand, Maison Du Malheur en Amariszi treden op. Het nieuwe festival is bijna uitverkocht. Wil je er bij zijn? Lees verder!

Festivalinfo mag 1x2 dagkaarten weggeven voor de zaterdag en 1x2 dagkaarten voor de zondag van het Mañana Mañana festival.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar het festival wilt gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, een link naar je Agendainfo profiel en welke dag je naar het festival(zaterdag of zondag) naar [email protected] met als onderwerp 'Mañana Mañana'.

Deze actie loopt tot en met 30 augustus 2013.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Feest in het park13

SANITAIR BLOK VERWOEST OP FEEST IN HET PARK DOOR...Tijdens Feest in het Park in Oudenaarde zijn tussen de 30 en 40 douches op de...

Popronde

LINE-UPS POPRONDE APELDOORN, BERGEN OP ZOOM, DELFT... De complete programma's van de Popronde in Apeldoorn, Bergen op Zoom, Delft...

REACTIES

geen avatar
do 29 aug 2013 21:15

Hillengerard Ik wil graag naar manana manana festival

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.