Twee Brownstock Festival-bezoekers in Engeland overleden

VFestivalgroot
Twee Brownstock Festival-bezoekers in Engeland overleden
Door Marz667 op 03 september 2013 - 09:24 1 Twee bezoekers van Brownstock Music Festival gehouden in Essex, ten noordoosten van Londen en grenzend aan de Noordzee, zijn afgelopen weekend overleden. Het festival in Engeland werd aangedaan door o.a. The Fratellis, Mark Ronson en Tom Odell.

Van een man wordt gezegd te zijn overleden na het nemen van een stof vergelijkbaar met MDMA. Een tweede man overleed na een vier-auto-ongeluk op de zaterdagavond van Brownstock. De man zou zijn gaan lopen wanneer hij kennelijk werd geraakt door een aantal voertuigen.

Eerder werd ook bekend dat er op het Amerikaanse festival Electric Zoo, dat afgelopen weekend plaatsvond in New York, ook twee bezoekers waren overleden. De twee zouden waarschijnlijk MDMA of Ecstasy gebruikt hebben.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rewirefestivalnieuw

REWIRE FESTIVAL ONTHULT LOCATIES EN NIEUWE NAMENMuziek- en kunstfestival REWIRE, op vrijdag 8 en zaterdag 9 november in Den...

punk_news_festivalinfo.jpg

REBELLION TERUG MET COCK SPARRER EN MEER Volgend jaar vindt in de Melkweg een nieuwe editie van punkfestival Rebellion...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.