Namen en Ticketinformatie bekend voor Roadburn Festival

Graves at Sea
Namen en Ticketinformatie bekend voor Roadburn Festival
Door Maybellenee op 18 september 2013 - 10:31 1 Het Roadburn festival, die bekend staat om hun intimiteit, heeft nieuwe namen en ticketinformatie bekend gemaakt. Op het festival, dat plaats vindt in 013 Tilburg, zullen o.a. Graves at Sea, Nola, Sourvein, Anciients, ASG, A Storm of Light, Lord Dying en Yob spelen. Laatst genoemde band zal voor de derde keer in zijn carrière op dit festival staan.

De kaart verkoop is op 11 oktober. Omdat de meerderheid van de Roadburners buiten Nederland woont start de online ticket verkoop om 21.00 s'avonds, in verband met de verschillende tijdzones. Online kun je maximaal vier tickets bestellen. Van 19.00 tot 20.30 zal er een pre-sale feest zijn in 013 Tilburg, hier kun je gegarandeerd twee papieren tickets krijgen. Na 20.30 zal er live muziek zijn van de bands Sardonis en New Keepers Of The Water Towers. Er is geen prijsverhoging. Driedaagse tickets zullen 165 euro zijn, vierdaagse 185. Een eendagsticket kost 32,50, deze zijn niet beschikbaar voor de donderdag vrijdag of zaterdag.




De voorverkoop begint 11 oktober.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Let's Get Lost

RADKEY EN MEER VOOR LET'S GET LOSTDe organisatie van Lets Get Lost maakt vandaag bekend dat Radkey en...

CartesiusKwartierklein

MUZIEK, COMEDY EN MEER IN OUDE LOCOMOTIEFFABRIEK IN... In de oude locomotief-fabriek Cartesius Kwartier in Utrecht kun je op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.