EXIT Festival breidt uit met drie extra dagen aan de Montenegrijnse kust

exit-fortressnws
EXIT Festival breidt uit met drie extra dagen aan de Montenegrijnse kust
Door Marz667 op 05 december 2013 - 14:43 1 Het EXIT Festival in Servië zal aankomende zomer uitbreiden met drie extra dagen aan de Montenegrijnse kust. Het EXIT Festival zal van 10 tot en met 13 juli, zoals gebruikelijk, plaatsvinden in het Petrovaradin Fort in Novi Sad.

Van 15 tot en met 17 juli wordt voor het eerst het SEA Dance Festival georganiseerd op Jaz Beach in Budva. Samen vormen deze festivals EXIT Adventure, waarvoor van 12 december tot 15 januari tickets met zeer grote korting kunnen worden gekocht.

De kaartverkoop voor EXIT Festival en SEA Dance Festival start op donderdag 12 december. Tot 15 januari is er een speciale actie van 99 euro voor een EXIT-kaartje, een gratis ticket voor festivalcamping EXIT Village en voor SEA Dance Festival (in Montenegro).

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



stukafestnews.jpg

THE DON'T TOUCH MY CROQUE_MONSIEURS EN MEER VOOR... The Don't Touch My Croque_monsieurs en The 101's komen optreden op...

Motel Mozaique

ERLEND ØYE (KINGS OF CONVENIENCE) EN ANGEL OLSEN... Erlend Øye (Whitest Boy Alive/Kings Of Convenience) en Angel Olsen zijn...

REACTIES

geen avatar
do 05 dec 2013 15:44

DjoekeF Klinkt goed!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.