Persoonlijke blokkenschema's op Festivalinfo

Vuurwerk fireworks
Persoonlijke blokkenschema's op Festivalinfo
Door RobZ op 31 december 2013 - 16:31 1 2013 zit er bijna op. Het was een hectisch festivaljaar met een drukkere festivalagenda dan ooit. Afgelopen jaar hebben onze sites een redesign ondergaan en hebben ze een hoop nieuwe functionaliteit gekregen. Op de laatste dag van het jaar voegen we daar nog een feature aan toe: de persoonlijke blokkenschema's.

Het was al mogelijk de blokkenschema's van tientallen festivals op Festivalinfo te bekijken en printen. Vanaf vandaag is het ook mogelijk op deze blokkenschema's te markeren welke artiesten je wil gaan zien of hebt gezien. Deze persoonlijke blokkenschema's zijn te delen (bijvoorbeeld via Twitter of Facebook) en worden gekoppeld aan je Agendainfo (als je ingelogd bent).

Om de nieuwe functionaliteit te laten zien, hebben we het gehele Eurosonic / Noorderslag blokkenschema voor je op Festivalinfo gezet. Check hier de timetables van Eurosonic Woensdag, Eurosonic donderdag, Eurosonic vrijdag en Noorderslag zaterdag.

Heel veel plezier ermee! De gehele Festivalinfo redactie wenst je een hele goede jaarwisseling en alle beste wensen voor 2014!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lief

LIEF FESTIVAL 2014 START VOORVERKOOPLief Festival, een klein en intiem festival, met verschillende DJ's van...

altersonicnieuws

MY BLUE VAN E.A. OP ALTERSONIC IN GRONINGEN A name for the Moon, Andy Shauf, About Today, Amenti, De Nieuwe Stempel, Der...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.