Paaspop-camping krijgt tipi's, compleet ingerichte tenten en Flexotel

tipicamping.jpg
Paaspop-camping krijgt tipi's, compleet ingerichte tenten en Flexotel
Door Marz667 op 13 januari 2014 - 10:22 1 Overnachten op Paaspop kon al in camper, caravan of het klassieke eigen tentje, maar het festival gaat verder in 2014. Om kampeerders nóg meer in de watten te leggen wordt ook de keuze qua accommodatie opnieuw uitgebreid.

Paaspop biedt nu ook de mogelijkheid om op de camping een (al dan niet met luchtbed en slaapzak ingerichte) tent kant en klaar te laten opzetten. Wie meer luxe en comfort prefereert kan terecht in het Flexotel voor hotelkamers met échte bedden, elektriciteit, licht, verwarming en linnen.

Voor Winnetou-adepten die liever diersporen dan Paaseieren zoeken zijn de opvallende tipi’s een uitkomst: een authentieke met rieten matten ingerichte indiananentent voor 2, 4, 6 of 8 personen. Alle soorten accommodatie en hun prijzen kunnen vanaf vandaag worden gereserveerd en staan handig op een rijtje op de website.

De camping zelf wordt een sfeervol stadje met faciliteiten zoals een supermarkt voor de verse boodschappen, sanitaire voorzieningen, een geassorteerde campingshop, het traditionele kampvuur (door de brandweer aangestoken) en entertainment.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



provinceutrechtnews

300 OPTREDENS IN 100 UTRECHTSE WOONKAMERSZondag 26 januari zal Gluren Bij De Buren worden georganiseerd in 100...

BluezyBluesfestivalnws.jpg

EERSTE NAMEN BEKEND ELFDE BLUEZY BLUESFESTIVAL IN... Voor de elfde editie van het Bluezy Bluesfestival Ridderkerk, dat wordt...

REACTIES

Avatar DownNOLA
ma 13 jan 2014 11:15

DownNOLA En dat komt allemaal terug in de muntenprijs en de prijzen voor voedsel en drank? Paar jaar geleden al 22 oude guldens voor een broodje hamburger van 1 of ander top-rund uit Schotland. Afzetters over de gehele linie.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.