Dance4Liberation boos op Bevrijdingsfestival Overijssel

BevrijdingsfestivalZwolle.jpg
Dance4Liberation boos op Bevrijdingsfestival Overijssel
Door Marz667 op 18 februari 2014 - 10:23 1 Er zal dit jaar weer dancemuziek te horen zijn in Park de Wezenlanden tijdens het Bevrijdingestival Overijssel in Zwolle. De dance was een aantal jaren weg na grote problemen met de drukte. Als alternatief werd Dance4Liberation georganiseerd in de IJsselhallen.

Ronduit boos zijn Hendrik Karabagias en John Althoff op Bevrijdingsfestivalorganisator Niek van der Sprong en danceprogrammeur Rob Teitsma die nu toch dance hebben geprogrammeerd op het festivalterrein in park de Wezenlanden. "Een maand geleden hadden we nog overleg met organisatoren en politie en gemeente en werd er gezegd dat er op dat gebied niets te verwachten viel", aldus Karabagias, die samen met Althoff (en voorheen Teitsma) het dancefeest Dance4Liberation bij de IJsselhallen organiseert. "En dan komen ze nu met een danceprogramma en een tent voor 2000 bezoekers."

Dance4Liberation heeft de line-up nog niet bekend gemaakt maar vult twee area's met dancedj's: een house/eclectic podium onder de noemer Dance4Liberation en een raw en hardstyle-podium onder de noemer Liberator.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ExtremaOutdoornws

FESTIVAL EXTREMA OUTDOOR KRIJGT EEN NIEUW EXTRA PODIUMHet dancefestival Extrema Outdoor voegt dit jaar een podium toe waar muzikaal...

bosjesfestivalklein

SECRET FOREST FESTIVAL KRIJGT TWEEDE EDITIE Zaterdag 5 juli vindt de tweede editie van Secret Forest Festival plaats. 'Na...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.