Eels ook naar Rock Werchter

eels
Eels ook naar Rock Werchter
Door JenniferWorrell op 24 februari 2014 - 10:13 1 Eerder deze week bevestigde de band Eels zelf hun komst naar het festival, maar sinds vandaag hebben ook de organisatoren de komst van de Amerikaanse alternatieve rockband aangekondigd. Zij zullen op vrijdag 4 juli op het festival te zien zijn.

Iedere keer weer weten de mannen van Eels het publiek tijdens hun optredens weer te verrassen qua bezetting en opzet. Dat zal deze zomer niet anders zijn. Op vrijdag 4 juli zullen zij een nieuw album uitbrengen en nemen zij een groep mee die zowel melodica's, traporgels, mandolines, zingende zagen en andere stille instrumenten speelt.

Rock Werchter vindt plaats van 3 tot en met 6 juli. Tickets voor Rock Werchter zijn te koop via de website van het festival, maar zijn inmiddels wel zeer beperkt. Op dit moment zijn er echter enkel nog dagkaarten voor de vrijdag te koop. Deze dagkaarten kosten 83 euro per stuk.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



naked song festival

EELS, MIGHTY OAKS EN MEER NAAR NAKED SONGVandaag is de organisatie van het grootste singer-songwriter festival met de...

Sweden Rock1

WITHIN' TEMPTATION, JOE BONAMASSA EN MEER VOOR... Vanaf vandaag zijn door de organisatoren van het Sweden Rock Festival de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.