Limp Bizkit, Steel Panther en meer te zien op Graspop

limp bizkit
Limp Bizkit, Steel Panther en meer te zien op Graspop
Door JenniferWorrell op 07 maart 2014 - 12:09 1 Zojuist is bekend geworden dat niemand minder dan de Amerikaanse band Limp Bizkit dit jaar weer te zien zal zijn als headliner op het Graspop Metal Meeting festival. Hiernaast zijn er ook nog andere bevestigingen voor het festival bij gekomen. Zo zullen Behemoth, Trivium, Miss May I, Civil War, Lynch Mob, Steel Panther, Sebastian Bach, Rhapsody of Fire, Walking Papers, Protest the Hero, Seether, Nile en Powerman 5000 ook allemaal hun opwachting maken gedurende de aankomende editie.

Graspop vindt plaats van 27 tot en met 29 juni op festivalpark Stenehei in België. Kaarten voor het festival kunnen online gekocht worden. Dagkaarten kosten 85 euro per stuk en combitickets kunnen voor 165 euro per stuk aangeschaft worden.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



nirwanatuinfeestnews2

DE STAAT, MOZES AND THE FIRSTBORN EN MEER NAAR...Onlangs zijn door de organisatie de eerste namen bekend gemaakt voor het...

arminvanbuurennews

KINGSLAND FESTIVAL KRIJGT ARMIN VAN BUUREN EN MEER In de RAI te Amsterdam wordt op 26 april voor de tweede keer het Kingsland...

REACTIES

Avatar DownNOLA
vr 07 mrt 2014 18:50

DownNOLA Niks geleerd van het hiphop debacle van de vorige keer. Spelen in Nederland in fokking Hedon in Zwolle voor een paar honderd man en mogen voor de ware rock- en metal liefhebber Graspop weer vergallen. Maar ach, Graspop was toch al een VIP-dood gestorven sinds er de vorige keer LB ineens allerlei gasten met foute petjes rondliepen.

 0
geen avatar
vr 07 mrt 2014 21:11

LadyEvil Beste Downnola,

Hoe oud ben jij? Elf of twaalf? Échte (volwassen) metalheads zijn tolerant en interesseert het geen reet wat voor petje iemand op heeft. Als er op zeker moment een band speelt die hen persoonlijk wat minder aanspreekt, dan gaan ze gewoon bij een ander podium kijken, bij de kraampjes rondsnuffelen, of wat socializen met kennissen en zelfs met wildvreemden (met of zonder petje). Échte (volwassen) metalheads maken zich absoluut niet druk over de aanwezigheid van welke specifieke heavy rock- of metalband dan ook, zolang de sfeer relaxt is, het bier smaakt en het programma als geheel, met vele tientallen bands om uit te kiezen, genoeg fraais bevat.

Ik betwijfel dan ook of er komende zomer iemand op de Graspop Metal Meeting te vinden is, op of voor het podium, die jouw elitaire aanwezigheid zal missen.

 2
Avatar metalupyourass
vr 07 mrt 2014 23:05

metalupyourass Uiteindeljk hebben ze er toch nog een geslaagde line up met zondag als topdag en de eerste dagen die zker de moeite zijn.
Wellicht dus weer combi,
Altijd een feest, Graspop.

 0
Avatar bartolomeus
za 08 mrt 2014 00:38

bartolomeus Ze weten als afsluiter echt wel een feestje te maken. Leuke namen, wordt dik feestje

 0
Avatar Hellyeah1
za 08 mrt 2014 00:47

Hellyeah1 **** aka Downola aka Snafliono is gewoon een zeikerd met een minderwaardigheidscomplex

edit: Voor deze comment krijg je een ban van twee maanden. Het is niet toegestaan om echte persoonsgegevens op Festivalinfo te vermelden.

 1
Avatar elmojfk
za 08 mrt 2014 09:44

elmojfk Graspop heeft weer een prima line up!
Ben benieuwd naar het tijdschema met zoveel goede bands zal wel veel overlap zijn.
En heb Limp Bizkit meerdere keren zien spelen en elke keer is het feest. Ze spelen nu wel in kleinere zaaltjes maar dat komt ook omdat ze elk jaar komen. Zelfde geldt voor een Soulfly vorig jaar nog in de Romein gezien en deze week in Tivoli. Mastodon speelt ook in de Hedon. het is toch ook tof om zo'n band in een klein zaaltje te zien.

 0
Avatar elmojfk
za 08 mrt 2014 09:46

elmojfk elmojfk schreef:
Graspop heeft weer een prima line up!
Ben benieuwd naar het tijdschema met zoveel goede bands zal wel veel overlap zijn.
En heb Limp Bizkit meerdere keren zien spelen en elke keer is het feest. Ze spelen nu wel in kleinere zaaltjes maar dat komt ook omdat ze elk jaar komen. Zelfde geldt voor een Soulfly vorig jaar nog in de Romein gezien en deze week in Tivoli. Mastodon speelt ook in de Hedon. En is toch ook niet gelijk minder. het is toch ook tof om zo'n band in een klein zaaltje te zien.

 0
Avatar DownNOLA
za 08 mrt 2014 12:04

DownNOLA **********

edit: verwijderd wegens bedreigend. Ook twee maanden een ban voor DownNOLA

 0
Avatar DownNOLA
za 08 mrt 2014 12:05

DownNOLA En voor de goede orde ik maak zelden dreigementen dus je kunt er van uit gaan dat ik dit meen.

 0
Avatar Maiden77
za 08 mrt 2014 13:28

Maiden77 Wat een bullshit weer in de reacties zeg!! Ieder zijn of haar mening over wat er komt en of het wel of niet in de smaak valt. een festival is ook beleving en mijn mening is dat Graspop hier altijd goed in weet te slagen. Ik vind het line up in ieder geval prima! En ja daar zitten top act, leuke/goede acts en acts bij die mij niets doen. En of er wel of niet iemand met een petje, broek, rokje, string, shorts, 3 delig pak zal rondlopen. Ik vind het allemaal goed. One happy fucking metal family!

 0
geen avatar
za 08 mrt 2014 15:40

Tiester Applaus voor Maiden77 en LadyEvil! Dit is 1 van de redenen waarom ik zo van Graspop hou, ik heb er altijd dat gevoel van "one big happy metal family", top festival met top publiek! Geen stomme vooroordelen, gewoon respect en tolerantie tov elkaar!
Vorige jaren steeds combi, dit jaar is de affiche over de 3 dagen iets minder naar mijn smaak, maar zondag wel aanwezig. Wat een topdag!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.