Winnen 3x2 kaarten voor EkoTown in het Amsterdamse Bos

Van Dik Hout
Winnen 3x2 kaarten voor EkoTown in het Amsterdamse Bos
Door JenniferWorrell op 11 maart 2014 - 14:12 1 Op 21 en 22 juni 2014 vindt de eerste editie plaats van EkoTown, hét biologische lifestyle festival van Nederland in het Amsterdamse Bos. Twee dagen lang kunnen bezoekers in dit bijzondere pop-up dorp zich laten informeren en inspireren op het gebied van biologisch eten en een gezonde levensstijl. Hiernaast kunnen bezoekers ook genieten van diverse optredens. Zo zullen Van Dik Hout, Jett Rebel, Julia van der Toorn, Niels Geusebroek en Stevie Ann tijdens EkoTown te zien zijn.

Festivalinfo mag 3x2 dagkaarten weggeven voor EkoTown op zaterdag 21 en zondag 22 juni op het Arena terrein in het Amsterdamse Bos in Amstelveen.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'EkoTown'.

Deze actie loopt tot en met 18 maart 2014.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



musicmeeting

EERSTE NAMEN VOOR MUSIC MEETING NIJMEGENDe eerste namen voor Music Meeting Nijmegen zijn toegevoegd aan de line up....

pinkpop20143

'JOE BONAMASSA EN LENNY KRAVITZ OP PINKPOP' Volgens het rock/metaltijdschrift Aardschok zijn Joe Bonamassa en Lenny...

REACTIES

geen avatar
za 15 mrt 2014 15:29

jacquelinedo.. Het is net mislukt pinkpopkaartjes te bemachtigen. Had me vanaf vorig jaar hier al op verheugd, maar helaas, toen kwamen de Stones! Zou toch dolgraag een leuk festival bezoeken, maar heb niet het geld om hoog te gaan bieden.

 0
geen avatar
zo 22 jun 2014 11:05

Elienepien Was gister super relaxed op Ekotown! Met leuke muziekjes van Stevie Ann, Niels Geuzennroek, Tangarine en een toffe afsluiter van Jett Rebel!!!!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.