Rotterdam presenteert het nieuwe festival Dancefloat

dancefloat
Rotterdam presenteert het nieuwe festival Dancefloat
Door JenniferWorrell op 21 maart 2014 - 12:17 1 Op 5 juli presenteert de stad Rotterdam een gloednieuw festival: een dance-evenement dat plaats zal vinden op het water van de rivier de Maas en op de kades langs de rivier in de binnenstad. De haven van Rotterdam zal omgetoverd worden tot een plek waar het festival Dancefloat gehouden zal worden.

Diverse schepen in de haven zullen voorzien worden van muziek en zullen daarmee een breed scala aan stijlen uit de dance-scene vertegenwoordigen. De line-up zal hierbij bestaan uit een aantal bekende DJ's. Welke dit precies zijn, zal de komende tijd bekend gemaakt worden.

Organisatoren Cum Laude Events en DUCOS Productions hebben voor dit festival de handen ineen geslagen om samen een uniek evenement tot stand te brengen dat nog nooit eerder in het land heeft plaatsgevonden.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



FestivaldeBestuiving

NIGHTMARE AIR, ODD HUGO EN MEER NAAR FESTIVAL DE...Met de komst van de lente heeft de organisatie van Festival de Bestuiving...

SlamFMlogo.jpg

MARTIN GARRIX, SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO EN MEER... Dit jaar organiseert radiostation SLAM!FM de eerste editie van...

REACTIES

Avatar ebeaydojraes
vr 21 mrt 2014 22:34

ebeaydojraes de zwemparade

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.