The Rolling Stones officieel bevestigd voor Roskilde

Rolling Stones nieuw
The Rolling Stones officieel bevestigd voor Roskilde
Door JoshdeJager op 24 maart 2014 - 09:43 1 Eerder wisten we al te melden dat The Rolling Stones mogelijk op Roskilde zouden spelen, maar een officiële bevestiging liet nog op zich wachten. Vandaag heeft de organisatie van Roskilde het echter zelf bevestigd, de Stones verzorgen op 3 juli een optreden op het Deense festival.

Op dezelfde dag speelt o.a. ook Outkast. Daarnaast geven ook Arctic Monkeys, Major Lazor en Moderat acte de présence op het festival dat gehouden wordt van 29 juni tot en met 6 juli. Een ticket voor alle dagen kost 1910 Deense kronen, wat gelijk is aan ongeveer 255 euro.

Met deze bevestiging krijgt de Europese tour van de rocklegendes steeds meer vorm, nadat o.a. ook al shows op Pinkpop en TW Classic aangekondigd waren.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



the brave logo

AMSTERDAM KOMT MET NIEUW SINGER-SONGWRITER FESTIVAL...Sinds kort heeft Amsterdam een gloednieuw festival geïntroduceerd, namelijk:...

Bevrijdingspop 2013

BADE EN WINNAAR ROB ACDA AWARD NAAR BEVRIJDINGSPOP... Onlangs is de organisatie van het Bevrijdingspop festival in Haarlem met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.