Kraampjesverbod rond Rock Werchter uitgesteld met een jaar

rockwerchternieuws.jpg
Kraampjesverbod rond Rock Werchter uitgesteld met een jaar
Door JoshdeJager op 25 maart 2014 - 13:03 1 Het kraampjesverbod rond Rock Werchter waar eerder sprake van was is uitgesteld met een jaar. Dat is gisterenavond besloten tijdens de gemeenteraad van Haacht waarbij naar een oplossing gezocht werd voor het conflict tussen Live Nation, de organisator van het Belgische festival, en lokale verenigingen van Haacht die kraampjes langs de Werchtersesteenweg uitbuiten.

Live Nation wilde aanvankelijk ter vervanging een marktplein opzetten op camping A2/A3/A4 waar de kraampjes terecht konden. De organisatie wilde een verbod op de kraampjes langs de weg vanwege veiligheidsredenen.

Men is nu tot een compromis gekomen waarbij de kraampjes dit jaar op een ander speciaal daarvoor ingericht marktplein vlak langs de weg mogen staan, maar wel de prijzen van het festival zelf dienen te hanteren. Met dat besluit verdwijnen de kraampjes langs de Werchtersesteenweg.

In de aangrenzende gemeente Rotselaar mogen de kraampjes echter wel blijven staan langs de toegangswegen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



radio538news.jpg

RADIO 538 KONINGSDAG HELEMAAL UITVERKOCHTWoensdagochtend ging de kaartverkoop van start en de daaropvolgende zaterdag...

nielsonnws

NIELSON EN NIELS GEUSENBROEK NAAR SUMMER DREAMERS Het zomerfestival Summer Dreamers heeft de eerste namen voor de eerste editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.