Kwakoe festival 2014 gaat vijf weken duren

Kwakoe kwaku
Kwakoe festival 2014 gaat vijf weken duren
Door elinekramp op 26 maart 2014 - 14:36 1 Het zomerfestival Kwakoe zal dit jaar in tegenstelling tot voorgaande jaren niet vier, maar vijf weken duren. De tweede editie van het festival begint op 12 juli en vindt plaats in het Bijlmerpark. Hier zal het park vijf weekeinden volledig in het teken staan van cultuur, entertainment, voetbal en barbecue.

Stadseelvoorzitter Tjeerd Herrema kon de vergunning gisteren aan de organisatie van Kwakoe Summer Festival verlenen. 'Als er nu een slecht weekeinde tussen zit, is dat niet meteen een financiële zeperd.' laat Frans de Vries, één van de organisatoren, aan Het Parool weten.

De entree voor het Afro-Surinaamse festival kost 3 euro per dag. Een pas voor de vijf weken kost 15 euro. Invaliden en kinderen tot 13 jaar hebben gratis toegang.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ribs blues

RIBS & BLUES KOMT MET KING OF THE WORLD, TEXAS RADIO...De organisatie van het festival Ribs & Blues heeft de affiche van het...

jazzdag

ATANGA BOOM!, MARCO SANTOS EN MEER NAAR JAZZDAG De Jazzdag, het showcase- en netwerkevenement voor jazz in Nederland, is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.