Verloting / Prijsvraag : Win een jaarabbo op Up! Magazine!

Door yeahroen op 17 maart 2002 - 21:04 -- Deze prijsvraag loopt niet meer --

In samenwerking met [url=http://www.upmagazine.nl]Up! Magazine[url] mogen wij aan onze websitebezoekers 2 jaarabbo´s verloten op het tijdschrift Up! Magazine.

Waarom zou je dit willen hebben? UP Magazine is een nieuw onafhankelijk tijdschrift gericht op punk, hardcore, nu-metal, rock, rockabilly, stonerrock en meer interessante muziek welke niet tot de mainstream behoort. Bij elk exemplaar zit een cd met 13 a 14 nummers van de geïnterviewde artiesten. Een unieke kans om elke 2 maanden grondig op de hoogte gehouden te worden van de gebeurtenissen `in de underground´. Losse exemplaren zijn te koop bij de betere platenzaken, check [url=http://www.upmagazine.nl]de Up! site[url] voor de voorverkooppunten.

O.K. Let´s get to business! Wie krijgen er van ons een jaarabbo? De 1000ste inschrijver voor onze mailinglijst krijgt er een (als deze winnaar dat wil mag hij het abbo overdragen als gift aan iemand anders).

Natuurlijk zou het lullig zijn om de mensen die al op de mailinglijst stonden geen kans te geven. Wil je in aanmerking komen, mail dan met het account waarmee je op de mailinglijst staat ingeschreven naar [url=mailto:contact@festivalinfo.nl]contact@festivalinfo.nl[url] en zet in de titel van je e-mail de naam van de band welke de omslag van het tweede exemplaar van Up! Magazine siert!

Als je nog niet op de mailinglijst staat kun je dus 2 keer kans maken om te winnen :-)

(P.S. Heb je zelf een product wat je als promotie wilt verstrekken aan de bezoekers van onze website of mensen op de mailinglijst neem dan contact op via [url=mailto:yeahroen@festivalinfo.nl]yeahroen@festivalinfo.nl[url] voor het bespreken van je promotievoorstel).Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.