Meer dan 400 acts bekend voor Great Escape festival

The Great Escape 2014
Meer dan 400 acts bekend voor Great Escape festival
Door ErikLuyten op 23 april 2014 - 17:48 1 Het showcasefestival The Great Escape vindt over twee weken plaats in de Engelse kustplaats Brighton. Tussen 8 en 10 mei staan bijna vierhonderd artiesten op de tientallen podia door het stadscentrum heen.

Nederlandse afvaardiging is er van Afterpartees, Bo Saris, traumahelikopter, KiT, Taymir, Generate en Gartmalen, terwijl Kelis, Example en Wild Beasts optreden in de Brighton Dome, de grootste zaal van het festival. Andere aanstormende, veelal Britse bands waar Festivalinfo het oog op heeft laten vallen zijn Albert Albert (met (ex-)leden van Kaiser Chiefs en Howling Bells), Death At Sea, Gambles, September Girls, Big Ups en Hannah Georgas.

Bekijk hier alle 400 bevestigde namen voor het The Great Escape Festival. Er zullen nog enkele artiesten aan het al imposante affiche toegevoegd worden.

Het showcase festival, dat het best te vergelijken is met het grote broertje van Eurosonic Noorderslag, kent naast het reguliere festival ook nog een Alternate Escape-programma. Dit programma start al een dag voor The Great Escape zelf en kent nog eens meer dan 200 optredende artiesten. Voor de meeste van deze shows is geen polsbandje vereist.

Voor alle reguliere optredens op het festival is een ticket vereist. Dag- en 2-dagenkaarten zijn uitverkocht. Op dit moment zijn op de festivalwebsite alleen nog passe-partouts verkrijgbaar voor alle drie de festivaldagen en voor de Brighton Dome-shows.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dour2012news

THE HIVES, DEAP VALLY EN VELE ANDEREN NAAR DOUROnlangs heeft het festival Dour weer een reeks nieuwe namen aan de line-up...

Zwarte Cross

BELLS OF YOUTH, BOSS CAPONE EN MEER NAAR ZWARTE CROSS Onlangs heeft de organisatie van het Zwarte Cross festival weer een reeks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.