Tuin van Paleis Soestdijk wordt festivallocatie

paleis soestdijk groot
Tuin van Paleis Soestdijk wordt festivallocatie
Door klaask op 29 april 2014 - 13:55 1 Opmerkelijk maar waar: de tuin van paleis Soestdijk wordt een festivallocatie. Op zaterdag 21 en zondag 22 juni vindt daar het Monarck Festival plaats. De line-up is nog niet bekend, maar in het door ons ontvangen persbericht krijgen we al wel een tipje van de sluier. Lees maar even mee:

"Gooi je heupen los op vrolijke Mexicaanse muziek waar prins Bernhard fervent liefhebber van was en geniet nippend aan een glas rosé champagne van theaterstukken die je mee terug nemen naar de tijd van toen."

En: "Geniet van een high tea op het terras met op de achtergrond trompet spelende herauten. Luister naar klassiek van bakelieten 78 toeren platen en voel, dansend op motown disco, krakende 80’s en 90’s, soulfull deephouse, warme techhouse het blauwe bloed door je aderen stromen. Met het geluid van het optreden van een Mariachi in de oren en een oester in de hand in de koninklijke tuin lijkt het of de tijd heeft stilgestaan."

Kaarten voor dit festival kosten 32,50 euro en zijn enkel verkrijgbaar via de mailinglist van, waarvoor je je hier kunt inschrijven.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



stekker in de tunnel

STEKKER IN DE RONDA BOEKT SEBASTIAN MULLAERT, ISOLÉE...Stekker in de Ronda, het alternatief op Stekker in de Tunnel, heeft naast de...

Mysteryland

MYSTERYLAND MAAKT LINE-UP COMPLEET MET KOMST VAN THE... Onlangs hebben de organisatoren van Mysteryland laten weten dat zij na de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.