RAR/RIP & Rock Werchter

Door yeahroen op 19 maart 2002 - 18:28 Voor het ook voor Nederlanders en Belgen zeer interessante [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=312]Rock Am Ring[url] en (dus ook) Rock Im Park zijn ondertussen weer een heel rijtje namen bekend geworden.

Grootste klappers zijn Drowning Pool en Black Label Society welke in het kader van het Ozzfest langskomen. De Counting Crows bevestigen verder op hun eigen site op RAR en RIP te spelen.
Verder zijn ook Ian Brown, Mia, Bigbang, Dredge, Mull Historical Society, Phantom Planet en The Cooper Temple Clause recentelijk aan het programma toegevoegd.

Op Rock Werchter, zo valt te lezen op de site van zijn platenlabel, zal Luke Slater zijn kunsten komen vertonen. (Op 1 Mei kun je hem ook gaan bekijken in de Melkweg trouwens). Later deze week zullen er nog een flink aantal namen bekend gemaakt gaan worden voor [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=343]Werchter[url]. Natuurlijk valt dat t.z.t. ook weer hier te lezen. (En waarschijnlijk via onze mailinglijst).

--------
Win bij Festivalinfo.nl op een eenvoudige manier een van de twee jaarabbonementen op het rock/punk/underground tijdschrift Up Magazine (met elke aflevering een cd boordevol muziek). [url=https://www.festivalinfo.nl/news/news_detail.asp?n=306]LEES HIER HOE![url]

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.